Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/byluda

Marketing

evo..ispunjavam obećanje

Pa..evo..rekla sam da cu vam napisat nešto o mom najdražem i najzgodnijem igraču:
KAKA (Ricardo Izecson dos Santos Leite )
Kaka je rođen 22.travnja 1982.godine u brazilskom glavnom gradu Brasiliji.Nogometnu karijeru započeo je kao 18-godišnjak u klubu Sao Paulo i brzo privukao pozornost velikih trenera.Tri su europska kluba željela da zaigra u njihovim redovima:Chelsea,Inter i Milan,koji mu je naposljetku ponudio najveću svotu za prelazak(oko 15 milijuna eura).Visok je 183 centimetra.Ima smeđu kosu i smeđe oči i zrači latino šarmom kojemu je teško odoljeti.Kaka je jedan od najboljih igrača današnjice,ali njegovo vrijeme tek dolazi.Za razliku od većine zemljaka, dolazi iz situirane i obrazovane obitelji. Prvu veliku zaradu dao je bratu ( koji mu je i nadjenio nadimak Kaka) da upiše najbolji fakultet.Na putovanjima s reprezentacijom opušta se igrajući Playstation. I prije nego što je potpisao za milanski klub, najvise je volio Milan.

Kaká, koji će u travnju(22.4.) napuniti 25 godina, a prije nešto više od godinu dana oženio se dugogodišnjom djevojkom Caroline Celico, jasno je odredio svoje životne prioritete. A u tome ga nisu omeli ni bogatstvo ni slava:
"Pobjediti u Ligi prvaka? Ne, najljepši gol bit će mi onaj kada u rukama budem držao svog sina. Nogomet je svakako moja strast i ništa mi nije draže nego pobjeđivati s Milanom, ali kada moram reći što mi je najveća želja u privatnom životu, bez sumnje ću reći - dijete."

Evo vam njegovih slikica:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 31.03.2007. u 15:39 sati.