Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theworldcalledshpansko

Marketing

Ma ljudi moji je li to moguće???

Nemam pojma kaj mi je u zadnje vrijeme da sam tak lijen. Jedva sam se i sad prisilio ić napisat novi post,nakon više od mjesec dana (ak računate onaj zadnji).

Al opet nemam o čemu pisat...
Jedino možda o 4 sulje koje se tak lijepo ističu u prokletom imeniku, a od kojih za nijednu neznaju moji starci, a namjeravaju ić na informacije idući tjedan,a iovak su nezadovoljni s mojim ocjenama, još dok vide iznenađenje, a nisam spomenuo da su informacije u utorak, taman na moj rođendan, onda se fakat mogu nadat onom novom mobitelu za koji sam ih napokon uspio uvjerit da, ako mi ga kupe, će dobro utjecat na moje samopouzdanje, a možda i podignut moje "loše" ocjene (a za one 4 sulje niti ne znaju).
Uglavnom, čekaju me duuuuuuuuuuuuuuuuuugi praznici s malo zabave, a više buljenja u ,o tako privlačnu, knjigu iz fizike.

Jedino čemu se veselim već je spomenuti rođendan u utorak, kad ću napokon napunit i tu 15. godinu. Već sutra dolaze gosti kojima se čak pomalo i veselim, iako zbog njih nisam mogo ić u Zadar i možda se, malo za promjenu, zabaviti.

To bi bilo to, više mi se neda pisat (čudo jedno)

Post je objavljen 31.03.2007. u 10:41 sati.