Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

U Zenicu kada pođem ja...

Događaja je puno, a vremena malo, zato evo samo nekoliko blic-vijesti:

- Upravo krećem na put u Zenicu gdje se u subotu i nedjelju održava FANTASTIKON, prva SF konvencija ikad održana na tlu Bosne i Hercegovine, barem u novije vrijeme. Događaj organiziraju tamošnji SF-pisci Adnadin Jašarević, Senad Duran i njihova ekipa, odnosno mjesno udruženje književnika, a program se sastoji od predstavljanja knjiga, izložbe stripa, filmskih projekcija i slično. Ako je netko u blizini, neka slobodno posjeti programe koji se u subotu od 18:30 pa do cca 21:00 održavaju u Općoj biblioteci u Zenici, a u nedjelju od 14:00 do 20:00 sati u Starom gradu Vranduku, te u Sokolani. Moja uloga tamo je predstavljanje šeste Istrakonove zbirke "Krivo stvoreni", te novog SF-romana Veselina Gatala "Cafe Oxygen", upravo objavljene treće knjige u SF-ediciji "WARP" Naklade Zoro.

- Na Istrakonu je bilo izvrsno, pročešljajte Istrakonow web i NOSF forum gdje se razmjenjuju dojmovi, i ako niste bili, razmislite o dolasku dogodine!

- Podsjećam, natječaj za "Priče o starim bogovima" je malko produžen i rok za slanje priča je 10. travnja!

- I šećer na kraju: vidimo se u ponedjeljak u 20 sati u Klubu Studentskog centra u Zagrebu na predstavljanju Blog-priča!


Post je objavljen 31.03.2007. u 05:54 sati.