Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ineedboys

Marketing

I am 10 % sugar...& 10 % spice...But I am 80 % bitch, So you betta be nice...

***I love one boy, nobody else...***

Da vam ispričam kako je bilo vanka, ne?!
Pa da krenemo...išla sam oko 17:00h kod Ivane, imala ja prijevoz, hehe....malo sam bila kod nje, do 18:50, onda sam otišla u grad...i sretnem ja po putu Teu i mi se zapričale negdje 20 minuta i Valery mi šalje poruku da dođem do njenog saloona..i rastanemo se ja i Tea i zovem ja Valery da di je...ona je već onda bila u forumu...jebate, a ja htjela ić na sladoled...ah, šta ćeš!Luda sam sad za sladoledima, više za njima nego za Goranom, ma dajte...šaluckam se ja malkice...heh :)
I ono, dođem ja do foruma, imali mi sastanak...dobila sam neki zadatak...šta se mora, mora se!
I bilo to gotovo oko 20:30 i ja krenem kao doma i zove mene Bernanda dal mogu doć do grada da se vidimo...ono ajd može...lepo se mi dogovorile u centru u 21:00....ja još dođem prije,a nje nema...i onda je došla u 21.10...ajme šta sam se načekala...uf! Došla ona s frendicom i još 2 prijatelja...i išli mi po gradu i sad ono di ćemo?! Prvo mi išli u Corum, a nema se di sjest, sve puno...dobro, išli mi dalje...ono ja kažem:možemo u Macubu ili Rohhu...onda se njima neda ić do Vartexa...onda ja kažem:ajmo u Aquamarin...neće oni...onda ja pitam pa kam ćemo? Na kraju smo išli u Carpe Diem...i mi tamo sjeli...jedan dečko nas je sve častio...dojde konobar:kaj bute pili? Ja prva, ne?!Raspalim ja:BLACKY!Ovaj pita:imaš ti 18 godina? Ja pitam: a kak vam izgledam? On veli mlađe...ja ono ok...na kraju svi si naručili vruču čokoladu, a ja jedina grofica ledeni čaj...i tamo smo bili oko 1 sat...onda nismo znali di ćemo...pa išli mi na starac 1 krug...bili tamo u mraku 2 tipa, onako stara...fuj, grdobe...i tam oni nekaj pričaju kao:mi se poznamo?! A ja se derem:mi se ne poznamo!!! Dok smo sišli s starca, opet išli mi jedan krug pa na autobusnu, a prije autobusne...tamo negdje kod MC Donaldsa bili u nekom nabrijanom autu neki dečki i deru se oni nama:u kaka ritka!! Do autobusne je došao Bernandin brat po njih s autom pa su one otišle, a ja sam imala 5 minuta do doma, pa otišla pješke, ne?!Došla sam doma oko 23:30, išla sam se tuširati...i tako...malo mi je dosadno pa pišem... ah ...jaj kaj sam danas bila tražena...jaj...
Sutra već imam dogovoren izlazak s Ivanom i njezinim dečkom oko 18:00h..ona će doć kod mene oko 16,17 sati pa ću ju spičkat ko i sebe naravno jer ipak sam ja kozmetičarka...ne?!Joj baš sam sretna zbog nje...!!! Dok dođemo doma ja idem kod nje spavat...ajme bit će loodilo!!Eto, samo vam javljam kako sam se provela...bilo je prva liga!

Evo samo za Gorana(sljedeći tjedan se vidimo)!!

Ne znam kako da ti riječima opišem ono što osjećam!
Najlakše mi je reći volim te!
Volim te zbog toga što me voliš,
Volim te zato što me slušaš, jer me tješiš i nasmijavaš,
Volim te zato što ti vjerujem,
Volim te, priznajem ti sve,
Dugo nosim te u sebi
Pustila te nikada ne bi. Ne, ne brini se, nebo čuva našu ljubav
i u nas vjeruje.Ja sam znala da postojiš negdje ti,
Da ćeš doći i uz mene ostati.
Volim te, tako htio je Bog...
Da živim ja svoj život za tebe jedinog...
Volim te, tako htio je Bog, da nosim ja tvoje srce zauvijek pored svog...
Sasvim iskreno i dok sanjam te,
Nebo čuva našu ljubav i u nas vjeruje...
Naučio si me voljeti,
Naučio si me živjeti i zato te volim!
Volim tvoje oči što me gledaju, ruke koje me grle, usne koje me ljube.
Volim tebe jer me voliš
Ti si mi sve, jer pokazao si mi sreću,
pokazao si mi ljubav,
pokazao si mi život koji živim za tebe...VOLIM TE...ljubavi...

Ciaos Amigos!!

Post je objavljen 31.03.2007. u 00:06 sati.