Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

... ovaj pokušaj da kažem neizrecivo ...

Image Hosted by ImageShack.us
Ja sam inače mala. Tak se i osjećam sad. I znam zakaj i znam zbog koga al nema veze. Ne bu mene to dotuklo. Ccc.. pa mene? Mene tak kul ženskicu? Aaaahaha.. nemojte bit smiješni. Al nešt me ipak.. a znate,, nije mi svejedno. A oke, nema veze. Nema nema.
Ovaj post pišem sam zato kaj ovo od rođendana stoji tak tu i ružno zgleda. A ipak, jednoj kulerici.. ono ddd. Eh sad mi se ne da. Ne osjećam se kul sad. Aaaaaabuu! Al neeeee! Neću se tak osjećati tak.. abuuuu! Aaaaaal bar nekaj dobro, znam još jednu koja se tak osjeća. Jednu koja dok i ak opće bu to čitala bude se možda skužila tu.
I to jebeno smeće, jaaaaaj kak sam glupa! Nema beda. Sad smo skupljali smeće s školom a sutra s NEDWIRELESS udrugom. A da. U smetlara bum se pretvorila. Ma pimpač! Veliki! Dugi! Onak ne kaj bi se… eh nema veze! Ružan je!
Agrrr! Jaaaaaaj sad Martini objašnjavam kak se osjećam na msn-u. onak kak da sam ja neš napravila, al nisam. Znam da ja nisam niš… a onaj koji je napravil nije svijestan vjerojatno. Al mislim da možda čak je nema veze zakaj al možda je. Pa daj… ja sam tak jadno biće. A nebrem vjerovat. Niko mi nebre pomoć. Ne ne. Umrla bum sad. Zvučim ko emo. Ajmeee…
I da. Aaaaaaaajme… kak mi je ovo glupo. Ne trebate skužiti ovaj post. Nema beda.
Idem pod tuš, možda bude bolje. Idem k mireli spavati. Oo da, bude bolje! Uf da bar… sam se bojim da nikad više ne bu kak je bilo pred dvije godine. Nikad. Nikad ali baš nikad. Zaaaakaj? Image Hosted by ImageShack.us

pogledajte ak vam je volja ak ne odite znate di jer nisam dobre volje i neću ni bit zato odfakajte!



Post je objavljen 30.03.2007. u 17:03 sati.