Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bitangazg

Marketing

Evo prvo da kažem da je uprava učlanila još 2 člana...Čika Zubo-ovlašteni zubar kluba Bitanga i Mlađo-ministar za sport a pogotovo za šah i golf...Velika dobrodošlica članovima.

Na Zvrletov zahtjev promijenjena je pjesma u pozadini,ipak smo mi Bitange iz DRŽAVE PEŠČENICE.thumbup

Zašto kokoš i pile prelaze cestu??

ZASTO KOKOS PRELAZI CESTU?
ODGOVORI:
- Dr. Franjo Tudjman: "Ponasanje kokosi dokazuje da je ona genetski programirana sastavnica orkestriranih medjunarodnih pritisaka na Hrvatsku"
- Anto Djapic: "Krenula je prema Drini da proveri stanje hrvatskih granica"
- Bill Gates: "U drugom kvartalu 1999 izdacemo beta verziju Kokos 99 koja ce istodobno prelaziti cestu i nesti 32-bitna jaja sa ActiveX kontrolama ugradjenim u mucak."
- Sigmund Freud: "Cinjenica da uopste razmisljamo o tome da kokos prelazi ulicu dokaz je nasih potisnutih seksualnih frustracija".
- Sadam Husein: "To je bio nicim izazvani akt provokacije i zato smo opravdano zasuli kokos sa 35 tona bojnih otrova."
- Milan Djukic: "Zasigurno je bila rec o kokosi srpske nacionalnosti. Ona je tim cinom zelela da svrati pozornost svetske javnosti na polozaj srpskog naroda u Hrvatskoj."
- Darwin: "Kokosi su tokom evolucije prirodnim odabirom postale disponirane da na odredjenom stupnju razvoja pocnu prelaziti cestu."
- Stari cica Foco: "Eh, sinko, u moje vreme nije se pitalo zasto kokos prelazi cestu."
- Kardinal Franjo Kuharic: "I Bog kada je silazio sa nebesa obrati se kokosi: - Nedokucivi bit ce putevi tvoji, krenes li putem svojim. -I kokos tad predje cestu i svi nikom ponikose."
- Franjo Arapovic: "Ha?" "Koga?" "Cega?"
- Vlado Gotovac: "Zato sto je vladajuca struktura navela kokos na razmisljanje da to cini po svojoj slobodnoj volji, a zapravo kokos je to ucinila u sluzbi i po diktatu stranke na vlasti."
- Friedrich Nietzche: "Zato sto kada kokos prelazi cestu, cesta istodobno prelazi kokos."
- Dino Radja: "Nedajem intervjue i nemojte me slikati."
- Albert Einstein: "Da li je kokos presla cestu - ili je cesta presla kokos -vrlo je relativno i zavisi od tocke gledanja."
- Ministarstvo unutrasnjih poslova: "Nasa ekipa upravo vrsi uvid. Kad dobijemo prve rezultate izdacemo sluzbeno priopcenje."
- Miroslav Kutle: "Kokos? Koliko dionica ima ta kokos?"

ZASTO JE PILE PRESLO CESTU?
ODGOVORI:
Uciteljica: Da bi preslo na drugu stranu.
Platon: Zbog opceg dobra.
Aristotel: U prirodi je pilica da prelaze cestu.
Karl Marx: To je bila povijesna neminovnost.
Saddam Husein: Na taj nicim izazvan akt agresije morat cemo odgovoriti svim raspolozivim sredstvima.
Ronald Regan: Zaboravio sam.
Kapetan James T. Kirk (USS ENTERPRISE): Da hrabro ode tamo gdje nijedno pile nikad nije.
Martin Luther King: Vidim svijet gdje ce svi pilici moci slobodno prelaziti cestu, bez potrebe da bilo kome objasne svoje motive.
Richard Nixon: Pile nije preslo cestu. Ponavljam: pile NIJE preslo cestu.
Agent Mulder(X FILES): Zaboga, vidjeli ste svojim ocima da je pile preslo cestu. Koliko jos pilica morate vidjeti da prelaze cestu da biste u to povjerovali?!
Machiavelli: Poanta je u tome da je pile preslo cestu. Koga je briga zasto? Sama cinjenica da je preslo opravdava motiv, ma kakav on bio.
Bill Gates: Microsoft samo sto nije izbacio na trziste novi software Pile 2000 koji ne samo da prelazi cestu nego i nosi jaja!
Oliver Stone: Pitanje ne treba glasiti "Zasto je pile preslo cestu?", nego "Tko je istodobno s piletom presao cestu, a mi ga nismo primjetili, jer nam je to pile podmetnulo da s njim gubimo vrijeme.
Charles Darwin: Poslije dugog vremenskog razdoblja prirodna selekcija je morala djelovati na pilice tako da su oni sada i genetski prilagodjeni za prelazenje ceste.
Albert Einstein: Da li je pile preslo cestu ili se cesta pomakla pod piletovim nogama, zavisi od sustava iz kojeg promatramo taj dogadjaj.
Budha: Postavljanjem tog pitanja porekli ste vlastitu pilecu prirodu.
Ernest Hemingway: Da bi umrlo. Na kisi.
Sigmund Freud: Cinjenica da se uopce pitate zasto je pile preslo cestu otkriva vasu unutarnju nesigurnost.

Post je objavljen 30.03.2007. u 16:40 sati.