Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/losh

Marketing

:: ta dammm ::

Image Hosted by ImageShack.us
...ova sličica je namjenjena Marini... da, smeće sam, da, treba me tući, da, zaboravila sam tvoj rođendan... ali nikada neću zaboraviti fešticu prošle godine... u stančiću... eeeh...
Enivej, nemoj se ljutiti... znaš mene, ja sam sposobna zaboraviti i svoj vlastiti rođendan... trudim se... upisujem ih u mobitel, ali mobitele gubim jednom u 3 mjeseca... tako da... joj sorry...
Želim ti da ti bude ljepo u životu, da se budiš u jutro sretna što postojiš i da prekrasna hodaš ulicama Venecije, toliko sretna da ti je aura velika 4 i po metra i da ljudi ne mogu skinuti pogled s tebe jer zračiš. Uz to ti želim i sve one materijalne stvari. Lovu za dobar šoping, lijepi stan (ok cimere), puno boje i papira... Želim ti i hrpu kreative i ljubavi, puno pozitivnog stava, cvjeća, mora, vatre, vode, zemlje i zraka, želim ti da budeš uspješna u čemu god hoćeš, dobre odnose sa sekom i starcima, puno putovanja i novih spoznaja, znanja i slobode.
I želim da mi dođeš u goste :)
Promjenila sam blog. Iz temelja. Promjena godi.
Dopizdio mi je stari look. Voljela bi da znam raditi ta html sranja da si mogu sama napraviti pozadinu. I, da, obečajem vam da će sljedeća promjena koju budem napravila na blogu biti skroz moja. Znači sve sličice će biti made by me. Nadam se da ću skužiti kako stavljati ove linije uokolo i to... mjenjati fontove... osjećam se glupo. Ja bi najradje uzela papire i boje i cjeli blog ručno napisala, skenirala i objavila :)
Kad se preselim napravit ću si radni prostor, sve na jednom mjestu. Stol za crtanje, komp sa skenerom i adslom... jedvačekam.

jebote, kome se ja uopče obračam?



Post je objavljen 29.03.2007. u 23:00 sati.