Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djmaky

Marketing

TEHNICS KUPE

U ovom postu bi pisao o aparatima i uređajima u kući,pošto sam prošli post pisao o mobitelima sad ću pisat o nećem drugom ali od iste kompanije.Svakako pročitajte cjeli post!!!
PDV-naravno 100%
Popusta na gotovinu nema,a ako plaćate nekom drugom valutom morate nadoplatit oko 1000kn,a ako plaćate karticom onda će te morat nadoplatit samo 2000kn.

PONUDE APARATA

1.novo PEGLA NA UGLJEN!!!!!!!!!!!!!!
Ova nova pegla je iz 3.st. i crne je boje.Ona omogućava mnogo mogućnosti kao npr.možete peglat samo kad je žega da vam se ugljen može ugrijat,može peglat samo crnu robu(neznam zašto).No ako kupite ovu peglu dimenzija 35cmx15cm morat ćete kupiti i konja za peglat(pa nećete na podu peglat).
CIJENA:rekli bi prava sitnica samo 82000kn i to ako je kupite po danu,a ako je kupite po noći morat ćete platit duplu cijenu.Samo jedna obavjest a to je da slijedeće 2 godine radimo samo po noći.Specjalni konj za ovu peglu košta samo 15000kn.
GRATIS:1kg ugljena

2.novo T.O.S.T.E.R.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj toster je došao ravno iz ESADEA za vas.Nikad viđeno na ovim prostorima.Ovaj toster ne možete zaprljati ali niti očistit(zar nije ekonomičan).Dimenzije T.O.S.T.E.R.A. su 2mx1mx1m,ali nemojte da vas veličina zavara jer snaga je iznutra.Kao poklon dobijete rabljeni kruh koji stoji uskladištu samo godinu dana.Nuspojave-samonela i ostale želučane boleštine.
CIJENA:rekli bi prava sitnica samo 152000kn ali to nije sve,prvih 15 kupaca koji se usude kupiti ovaj T.O.S.T.E.R. morat će nadoplatit oko 15000kn
GRATIS:20 deka sira i salame

3.novo FRIŽIDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj frižider ili ti ga hladnjak može hladiti i zamrznuti i one stvari za koje niste ni pomislili da možete stavit u frižider ili ti ga hladnjak.Pitate se koje stvari?I ja se pitam koje,ali odgovor mi je dao poznati kemičar(neznam mu sad ime-ko da je važno sad ime).On je rekao da se u frižider može staviti metal,zadaće,čaše,itd.Mi smo to hjeli i dokazat i jesmo,samo što je jedan završio na traumatologiji,drugi na kirurgiji,treći na psihijatriji,itd.Samo nemojte zaboravit učinit ono što smo mi zaboravili,a to je ukopčat frižider u struju.No nema veze na pogreškama se uči!
CIJENA:rekli bi prava sitnica samo 250000kn
GRATIS:Odijelo od olova koje morate obući prije svake uporabe ovog frižidera!!!

Eto to bi bilo sve od mene za ovaj put i usput pozdravljam sve one koje posjećuju ovaj blog.Tražili ste novi post i evo vam ga!!!!!

Post je objavljen 29.03.2007. u 21:18 sati.