Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1shpaljenacura

Marketing

nis posebno....

dan ko svaki drugi...ma dosadno....bang...osim sta smo danas prva 2 sata imali neko sranje ko fol neki psiho testrolleyesnutono da vide ke srednja i te spikenutma daj dajbang...
al danas je ful bilo dosadno u skoli...ti ucitelji...ma skrenuli su...stvarno ih nešto žešće pereludskrenuti svi po spiskuludludludludludjelda??
eeeeeeeee.....kakooooooooo..meeeeeee.. .danaaaas...neeeko...nazivciroooomadpuknucu....
i da....hvala na komentarima!smijeh..Ariani....Tini...Erejzulud...itd.....
pozz Api....i hvala na.....uostalom....popricali smo pa znasyes....kiss.....neznam sta da vam vise kazem....
ma daj Iva....sta da pisem o deckima....nisu oni vise tema za prvi plan...osim kad se traca naravnosmijehwinkyes....ma oni su super,zakon,naj naj,sve pet.....ali samo dok spavajuzijevsmijehe decki...nemojte me sad ubiti...ali sta kad je tako...bas stelud..dobro ne svi ajdecerek...(zna se na kog mislimkiss)...jebiga kad je takomad...pa kad slusam malo druge cure...ili citas blogove...sve mi smo neke u bedu...u kurcu...itd itd..i to uvjek zbog deckimad...onda radimo sranja(bangpartysmokin)zbog vas itd...a vas boli kurac...vama sve ravno..burninmadma svinje jednelud.....dobro Dado NE mislim na tebe,sta se tebe tice stvarno si full suprotan od tog sta sam sad govorilakiss...super si...ma i ti Apa..ja kazem opcenito jer vecina decki je takvanojelda cureno?
jooj daj Dina šutiheadbang...dosta o deckimaheadbang...a sta da vam kazem..pozdrav bye-byewavewavewave...kiss


blog layouts

blog layouts



Smiješni SMS-ovi

1. Želim te, hocu te odvuci u krevet, lomiti te, preznojiti, obuzeti te da se treseš dok me imaš, da ti tijelo gori. Voli te tvoja gripa!

2. Ti si moj najbolji prijatelj - kad piješ i ja pijem, kad placeš i ja placem, kad se smiješ i ja se smijem, kad se baciš sa balkona ja se opet smijem.

3. Tako lijepo lice, takva figura, te tajnovite oci, zanosan pogled, sexy govor, poljubac kao u bajci, no dosta o meni, kako si mi ti?

4. Sanjala sam da smo na plaži, ja se suncam, a ti plivaš! Odjednom iza tebe vidim kita, pa ti vicem: Ne kitu u usta! Ne kitu u usta!

5. Uvijek smo vruce, zagrijane za tebe. Puno pozdrava od... buhtli iz pekarne Precko.

6 .Ležim. Postaje mi stvarno vruce. Uzimam ga rukom, vruc je i tvrd. Stiskam ga, on štrca po meni. Bez njega gorim. SUN MIX ja volim.

7. Jedva ceod tebe, tako toplog i dugackog, pa da sa njega posišem sve bijelo i ljepljivo i da ga uzmem dubokokam da ga uzmem u usta tako toplog. Oh moj slanac.

8. Ujutro ne jedem jer mislim na tebe, popodne ne jedem jer mislim na tebe, navecer ne jedem jer mislim na tebe, po noci ne spavam jer sam gladan.

9. Prije upotrebe suh i spušten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut, a poslije upotrebe mokar i spušten! Pozdrav od kišobrana.

10. Najprije cu skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne, lagano te kušati jezikom, a tek tada staviti te u usta dragi moj bronhi.

11. Prognoza za HR u 14 sati: cure su normalno potrebne, na ponekim mjestima su mekane i tople, u unutrašnjosti vlažne i skliske. Zato pažljivo!

12.Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mjesec vidim tebe, jebo te, pa daj se makni!

13. Sjecaš se kad si mi polako umocio prst, a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I shvatio, to je nešto najbolje na svijetu do sad. Tvoja Nutella.

14. Volim kad udeš u mene malu, vlažnu. Kad udeš prvo se naježiš, a poslije ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Voli te tvoja - tuš kabina.


blog layouts

blog layouts



free image hosting

S. Valentine images





Post je objavljen 29.03.2007. u 20:26 sati.