Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

"Zlatna pahulja",Maxin rođendan...

Još malo o "Zlatnoj pahulji"...

Na u revijalnom dijelu pred prepunom salom Centra za kulturu izašao je Danijel Alibabić iz grupe "No name", koji je prije 11 godina, dok je još bio dječak, učestvovao na "Zlatnoj pahulji". Dok se njegova pjesmica emitovala putem video bima, Danijel je otpjevao jedan stih uživo i zadivio prisutne, koji su mu uzvratili ogromnim aplaudom. On se na rožajskom festivalu, sa kolegom Markom Prentićem pojavio i kao autor jedne kompozicije. Osim Alibabića, dok je žiri zasijedao, publiku je zabavljala i djevojčica Jana Mirković.

Prva nagrada za kompoziciju, što je ujedno i pobjednička pjesma rožajske muzičke smotre pripala je pjesmi "Nađa" za koju je muziku uradila Sanja Garić, tekst Sanja Perić, aranžman Zlatko Baban u interpretaciji Milana Bukilića iz Podgorice. Druga nagrada za kompoziciju pripala je pjesmi "Zapleši" za koju je muziku komponovao Mirsad Serhatlić, tekst napisala Monika Perović, aranžman uradio Predrag Nedeljković, a pjesmu je izvela malena Brigita Lukač iz Rožaja. Treća nagrada za kompoziciju pripala je pjesmi "Zlatna pahulja" za koju je muziku uradio Marko Prentić, tekst Danijel Alibabić, aranžman Saša Gajić u interpretaciji Dragane Rakčević iz Podgorice. Nagrada za aranžman pripala je Zlatku Babanu za pjesmu “Nađa”, najbolji tekstopisac je Dejan Đonović za kompoziciju Plava pjesma", dok je nagradu za najbolju interpretaciju dobila Monika Đonaj koja je pjevala "Plavu pjesmu".


Baš sam gledala Danijela kada su ga prikazali na "Zlatnoj pahulji." Kratko sam okrenila na RTCG i taman je to bilo.smijeh Pustili su snimak kad je kao mali pjevao na tom festivalu...baš je bio sladak!smijeh Pjevao je pjesmu "Patak Daća."

Danas je Maxi rođendan!thumbup

Get free graphics at BlingyBlob.com!


Post je objavljen 29.03.2007. u 12:37 sati.