Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

PHillY ReaLLy..pArt dEuX

Evo dugo ocekivanog nastavka..hvala vam na emailovima i komentarima o tome, jel nakon sto mi je propalo pisanje prvi puta, nikako se nisam mogao natjerati da ponovo sve napisem.

Ok, Jutro nakon pijanke i svega ostaloga bilo je super awkward, dorucak u nasem marriottu i onda training class u headquatersu, bilo je ono...uh uh mala, sta ima, sto je danas vjetrovito...rolleyes
No sve te nelagode pale su u vodu kada su nas navecer odveli u nevjerovatnu pivnicu u blizini, zvanu The Drafting Room gdje sam jeo ostridge (Sigurno se pitate kako je noj tasted. mislio sam kao pile, no nije, vise je kao steak, crven iznutra. u svakom slucaju zanimljivo.) i pio flemish ale zvan The Duchesse De Bourgogne.-jedno od najboljih piva koje sam ikada probao. Uz duchesse, naravno degustirao sam jos jedno sedan finih belgijanaca i lokalnih pivica i da vidis kako se ubrzo after party poceo organizirati u hotelu.
U srijedu navecer odveo sam sve iz razreda u downtown Philly u restoran zvan Buddakan, koji je trenutno najjaci IN restoran u gradu (pogledajte njihovu cool web stranicu i ogromnoga budu koji vas gleda dok jedete). Dosta je skup, ali hrana je izvrsna. Menu se sastoji od fuzije azijske i americke hrane, ja sam imao WASABI CRUSTED FILET MIGNON i mogu vam reci da je bio vrijedan svakog dolara. Restoran je hip i cool, nisam nikada bio u Tokiju, ali mislim da tako izgledaju restorani tamo, glasna muzika, mlada ali sofisticirana publika, svi dobro obuceni i nafutrani. (naravno, kao i prosli puta sve je sponzorirala moja draga firma). Super je feeling kada dodes u restoran i absolutno te boli koliko sta kosta , samo pokazujes, a ovi donose.
Za kraj narucili smo desert zvan THE CHOCOLATE BENTO BOX koji se sastoji od: warm chocolate cake, dark chocolate panna cotta with cocoa-ginger biscotti, white chocolate-espresso pot de creme, chocolate-caramel napoleon, chocolate almonds and bittersweet chocolate sorbet. Yum!
Nakon par sati i par stotina dolara manje, provozao sam ih malo opet oko liberty bella, independence halla i ostalih znamenitosti...
No, absolutni HighLight tjedna bio je kada su se u cetvrtak navecer svi razisli, mala iz Orlanda bila je odvezena na aerodrom i ja se sam uputio u moju fave pivnicu/bar Monks o kojemu sam vec pisao hvalospjeve prosli putaparty. I tako palim se ja na dagnje i jos belgijske pive i parkiram u blizini Kimmel Centra, i vidim na parkiralistu strasna guzva, sve stariji ljudi, dobri auti, dobro obuceni, mislim ajde kad sam vec tu da se popnem gore i vidim tu dvoranu, (nesto poput lisinjskog, no naravno vece,lijepse,bogatije,uredenjije...) i skuzim da za 10 minuta pocinje preformance. Mislim ajde, kad su vec vrata otvorena, i kidaju se karte, da malo provirim unutra.
I tako stojim ja i divim se prekrasnoj unutrasnjosti kad dode do mene kidacica karata i pita me zasto jednostavno ne kupim kartu za show koji pocinje za 10 minuta. Mislim si ja, nema sanse da platim 100-150 dolara, a ona kaze, ne ako se karte ne rasprodaju, 5 minuta prije preformansa mogu se kupit karte po $10 na first-come, first serve bazi. i tako se ja zaputim da kupim karte, u pernatici, baggy khaki hlacama, i kose cupave od kape (zima bilo za poludit, pogotovo za mene iz L.A-a) i uspijem dobiti jednu u cetvrtom redu!!! I tako vam ja za $10 sasvim slucajno gledam jednu od top 10 najpoznatijih filharmonija na svijetu, i to ne samo svakojaki performance vec izvedbe Bacha i Mendelssohn-a. The Philadelphia Orchestra, Roger Norrington,conductor
BACH Orchestral Suite No. 3, BACH Cantata No. 82, "Ich habe genug" i MENDELSSOHN Symphony No. 5 ("Reformation").
Mogu vam reci da nikada nisam bio na klasicnoj glazbi, ali bili je dirljivo dobro, nisam mogao vjerovati kako mi se spopalo da sjedim u prekrasnoj hali i slusam savrsenu glazbu, u sred Philladelphije i da nakon toga ugasim zed sa odlicnim belgijskim pivom u Monksu. Dakle filharmonija, dagnje u pivu i flamish ale za cetvrtak navecer...not bad za kraj Philly tjedna huh?
U petak ujutro zapalio sam za New York...

To Be ContinUed...

Post je objavljen 29.03.2007. u 01:29 sati.