Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sljedbeniciriddleovih

Marketing

Dolazak treće nasljednice a.k.a. Moj otac je "velika faca"

Netko je pokucao na vrata kuće. Baka je otvorila i rekla: "Dobra večer" Pogledala sam ko je to na vratima. Čovjek u kukuljici reče: "Predajte mi gospođicu Carmen." "Koja vam je ta?" iznenađeno upita baka. "To je cura koju ste spasili kad je imala svega dvije godine", reče čovjek u kukuljici, " ja poznajem njezine prave roditelje i sada je vrijeme da se njima vrati" "Ko ste vi?" uporno će baka. "To se vas ne tiče",rekao je čovjek u kukuljici, " samo mi ju predajte. Ispružio je štapić prema baki. "Ma šta mašete tim komadom drveta?" baka je postajala živčana, "stvarno niste zanimljivi Melodic ostaje ovdje" "Melodic?" zinuo je čovjek, "Kako možete dati tako nećasno ime gospodarevoj kćeri?" "Čijoj kćeri?" baki je stvarno bilo dosta, naglo je zalupila vratima. "Na spavanje!" siknula je mrzovoljno. Uzdahnula sam i otišla u svoj "topli" krevet.

Trgnula sam se iz sna. Bila je vedra i hladna noć,a prozor je bio širom otvoren. Bila sam sigurna da sam ga zatvorila! "Gospođice",odjednom je kroz prozor ušao čovjek u kukuljici, "Vjerujte mi, ova bezjakinja koju nazivate bakom vas je posvojila. Vaš otac vas sada želi nazat. Molim pođite za mnom." Govorio mi je s vi što mi je bilo strašno drago. "U šta ću pospremit svoje stvari?",upitala sam,"Nemam kovčeg." "Evo vam ga samo požurite molim!",rekao je čovjek. Bacio mi je pod noge kovčeg,a ja sam luđačkom brzinom počela u njega trpati stvari. "Sporo", nervozno je rekao čovjek. Čovjek je nešto promprmljao i moje stvari su bile uredno posložene u kovčegu. "Ali...Kako", iznenadila sam se. Odvukao me u dnevni boravak i stavio mi u ruku neki prah. "Samo uđi u kamin i reci škola crnih maga.",rekao je nervozno čovjek. Ušla sam u kamin i rekla: "Škola crnih maga!"

Stvorila sam se u nekom prašnjavom kaminu. Digla sam se i obrisala prašinu s sebe. Iza mene se stvorio i čovjek. "Ja sam Severus Snape da se zna", rekao je. Odveo me je u neku veliku prostoriju s 5 stola. Za njima je sijedila masa učenika. "Dakle",rekao je čovjek koji je sjedio na najvećoj stolici,"Ovo je moja treća kćer, treća blizanka" Sve su se glave okrenule prema meni. Bila sam totalno ponosna. Nisam imala pojma ko je taj tip,ali je očiot velika faca naughty . "Dođi ovdje", rekao mi je, "vrijeme je da i ti prođeš test." Otišla sam do "velike face" i on mi je stavio nekakav žig na ruku u obliku lubanje s jezikom zmije. Nije me baš jako boljelo pa sam samo zakolutala očima. "Prošla si test",reče mi "velika faca", "sjedni do svojih sestara." Snape me uhvatio i odvukao do jednog stola, između cura koje su izgledale isto ko ja, to su sigurno bile moje sestre i vjerojatno smo blizanke.

Sestre su me odvele u sobi i sve mi objasnile. Ko je "velika faca" da sam ja treća blizanka koja treba naslijediti Voldemorta. "Naš otac je stvarno velika faca šta ne?" pitala sam s oduševljenjem. "Tako je!" viknula je Banshy. "Da", rekla je April, "No meni je Potter draži i zato ću otići u Hogwarts i oženiti se njime!" Pogledala sam ju kao da je pala s Marsa,a Banshy je zakolutala očima. "Šta ova priča?" šapnula sam Banshy. "Ma! reče Banshy, "Tako ti ona uvijek zafrkava našeg oca." "Aha", rekla sam.


Popodne sam otišla na svoja prva predavanja. Prvi sat nam je bila Obrana od mračnih sila. "Idemo kod gosp. Masnog", rekla je April i nasmijala se. "Gosp. Masni?" iznenadila sam se. Banshy je ponovo zakolutala očima: "To ti je njezin nadimak za profesora Snapea." "Aha", rekla sam, "Stvarno si ga dobro nazvala." "O ne!" vrisnula je Banshy. "Što je?" s zanimanjem smo je upitale April i ja. "Pa do sada sam imala jednu sestru koja zbija šale,a sada imam dvije", objasnila je Banshy. April i ja smo joj pokazale jezik.

"Ej bok April", rekao mi je neki plavokosi tip. "Ja...", počela sam rečenicu,ali me prekinuo: "Šta ima novog?" "Ej sorry" ,rekla sam, "ali ja nisam Apriil ja sam njezina sestra." "Oops", rekao je plavokosi tipac, "Oprosti Banshy, možda ću vas mješati jer ste iste tako da..." "Nisam ja ni Banshy", rekla sam već pomalo nervozno, " ja sam Carmen, treća blizanka, treća nasljednica" "Aha", rekao je plavokosi tip, "Ja sam Draco Malfoy. Možeš li mi reći gdje je April?" "Ne mogu!", siknula sam jer mi je stvarno išao na živce. "Moram joj nešto važno reći!" viknuo je Draco nervozno. Odjednom se kraj mene stvorio Voldemort i rekao: "Svi odmah u dvoranu!"

Kad sam otvorila crna vrata dvorne vidjela sam da su svi bili tamo. Pogledala sam prema tati i vidjela da je užasno nervozan. Pored njega nije sjedila mama. "Sigurno kasni", pomislila sam,ali bila sam u krivu...

by: Carmen

Nešto ne vezeno uz priču: Adresa foruma na kojemu šaljemo lozinke je ova. Pošaljite pm na korisničko ime Aya, Miss Jones ili Violet

Post je objavljen 28.03.2007. u 22:40 sati.