Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

i to je to...

Image Hosted by ImageShack.us

To je to… ja sam gotova sa svojom blog karijerom…. Puno vam svima zahvaljujem, na 989 komentaru, jedno veliko hvala i onima koji su me moralno podržavali u ovome što traje od 15.04.2006, jedno veliko hvala i Šemeru što mi je napravio ovaj krasan dizajn koji sam poklonila jednoj super curki…..SILI NEPRILIKE….
Napisala sam 69 postova, neke manje neke više dobre… komentirala vaše blogove smijala se, bacila se u razmišljanje potaknuta vašim rečenicama….
Blog neću obrisati, kad vam pukne možete ga doći posjetiti ostaviti komentar….budem i ja ponekad došla i do vas, da vidim kak život…..
I to je to…. E da zaboravila sam reći Hvala i onima od kojih sam krala slike…sad i vi smijete moje…..
E da bilo je tu svačega…. Meni osobno najdraži su naslovi mojih postova koji su u početku bili toliko suhoparni… uglavnom bit je u tome da gotovo nikad nisu imali nikakve veze s temom posta…. Nadam se da sam i vama bila barem malo zanimljiva…..
I da se ne bi sve vrtjelo oko HVALA koja je bar mislim najčešće riječ na mom blogu….željela sam vam reći da snaga želje sve može… zato želite nešto toliko jako i sigurno će se ostvariti-…..
Puno Vas sve voli….. ANA BANANA……


Post je objavljen 28.03.2007. u 20:28 sati.