Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brouhaha

Marketing

Faze i fazoni

beastie boys Beastie Boys Announce

hi...

here's a few things you might wanna know about..



1. we have a new record coming out
2. it's gonna be sick
3. we're playing a bunch of shows this summer (see below)
4. they're gonna be sick
5. we're gonna play some instrumental only shows also... (you know..drums..bass..guitar..keyboard..percussion..)
6. better call your doctor..cause they're gonna be sick
7. it's gonna be a gala event
8. we're changing up the website...sick
9. got new gear coming soon...again...sick..
10. go see a tailor and get tapered up...

see you soon....beastie boys



Između svih forwaduša, ovo mi stigne na mail i baš se razveselim. Jer budalu i male stvari vesele wink

Sve napokon dolazi na svoje. Trenutno što se tiče posla. Jer po nekim mojim zakonima, sve mi se događa u fazama. A ta loša faza - ubijanja od posla; pokazivanja tzv. šefovima i dokazivanjima je prošla i pravda dolazi na svoje. Bilo je i vrijeme! Ali neću ništa govoriti dok ne bude na papiru i potpisano, crno na bijelo, molim lijepo wink
Ali da se vratim na moje faze... Živim u takvom uvjerenju, jer mi je tako lakše wink Uglavnom to budu unutarnji monolozi kako se to (loše) mora događati, da je sve to s razlogom i da neće dugo trajati, i da je to samo takva faza koja neće i ne može vječno trajati. Joj kako volim kad budem u pravu. Onda takva faza i stvarno brzo prođe - i brže nego što sam mislila. Općenito, s vremena na vrijeme slažu se neke kockice u mom životu.
Može se uzeti na primjer faze u čovjekovom životu. Može se reći da je 20 godina bio sretan i da mu je "išlo u životu", 20 godina za neko malo lošije razdoblje i 20 za razdoblje svega između. Mi žene svaki mjesec prolazimo kroz faze, ali ne samo tri faze (bude tu i na desetke njih wink) Evo za današnji dan mogu reći da sam do ovog trenutka prošla kroz nekoliko faza. Ujutro sam bila strašno uznemirena (zbog nekih stvari na poslu), kasnije sam vidjela da to uopće nije tako strašno kako mi se činilo i smirila se i opustila totalno. Za kasnije ću iskoristiti tu sreću i dovesti u red moj sexual life, koji je u fazi onoj malo manjoj od dobre. Jer kad ti krene posao, ljubav mora trpjeti. I tako je to, drugačije ne prihvaćam. Ne usudim se drugačije ni pomišljati kako uživam u svim stvari, a ne mogu ni zamisliti da mi sve krene odjednom. To kod mene nikad nije postojalo, a mislim da ni neće. Ne vjerujem u to. Jer ako se previše prepustiš uživanju, neko to od gore kad-tad "sredi". A ne... Oni lijepi trenuci se moraju zaslužiti. Jer to je onda zasluženo uživanje u sreći i najbolja faza od svih.

A sad moram ići, aj bok wink

Post je objavljen 29.03.2007. u 16:50 sati.