Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teea15

Marketing

sve je ok!!!!

e ovako! znate da sam vam pričala o onoj svađi sa frendicama..nismo se pomirile....ali........
njih dvije su htjele meni i noni smjestiti pa da nas dvije dobijemo 3, ali sam ja jučer sama smislila tekst za engleski i nona i ja smo ga naučile pod satom..i...........dobile 5. rekle smo raski da više ne želimo biti u skupini s njih dvoje i da smo ovo radile odvojeno.........na kraju je raska rekla da smo nona i ja imale bolje izlaganje od njih dvije......haha.........jedino što se nella sjebalpiiiiiiiiiiiiip je to što je rekla pred cijelim razredom da ja lažem, ali normalno da nitko nije u to povjerovao jer svi znaju da ja nikada ne lažem i da ne mislim lagati raski i nikome drugome......pa mislim da je to dobro jer ljudi cjene kada je netko iskren..........zar ne...........?????????
e to je dobro.......odlučila sam da se neću više pomiriti s njima jer mi one uopće ne trebaju u životu... mislim ne treba mi netko ko će samnom biti dobar a kasnije me ogovarati iza leđa.......tak da polako odbacujem od sebe ljude koji su takvi.....ja sam takva osoba da mogu imati jako puno prijatelja.........za razliku od nelle koja se pravi jako pametna pa ide skoro svima na živce.nemojte misliti da je ovo ogovaranje jer nije kad će ona to svejedno pročitati.boli me ku_piiiiiiiiiiiip....haha...........zamislite jedan je tip na blogu napisao za nastavnika da je peder i nastavnik je to pročitao!!!!!!!! taj isti nastavnik mi nije danas upisao trojku nego mi je reko da će me slijedeći put pitati!!!!! H V A L A N A S. K R H I!!!!!
danas sam dobila i nečiju sliku, nije važno čiju.iako ne znam šta će mi, al' ajd dobro.nisam dobila sliku od simpe nego od njegovog frenda..bit će bolje.......EJ KOVA ZAŠTO UVIJEK KAD ODEM NA TVOJ BLOG MI KOMP ZAŠTEKA I NE MOGU TI OSTAVITI KOMENTARE????? čudno inače se to ne događa, sam na njegovom blogu!!!!!!!


haha!!!!!!ajd da vas jednom pitam: kako ste?!!!!!!!!

p.s. pozz VILI i cijelom 7.b OŠ Tenja!!!!!!!!
normalno pozz i svim osmašima!!!!!!!



KISS!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 28.03.2007. u 14:17 sati.