Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shoppingholicarke

Marketing

EVO, MENE OPET....

Da ne ispadne da posteve pišemo samo preko vikenda jer nam je preko tjedna dosadno, ja ću onda usred tijedna napisat post...mah Pa, evo, da odmah na početku napomenem da nama preko tjedna nikako ne može biti dosadno jer smo stalno s Irenči...hahaha...ajoj, njoj nismo posvetili niti jedan post, pa neka ovaj bude za nju... Ljudi, ta cura vam je fakat posebna i luda, a kako se tek može zbrukat, to je neviđeno!!! Al definitivno je najbolja u shoppingu i brbljanju sto na sat...blabla I tako, nazove ona mene danas ujutro u pola deset da me pita šta radim i dal mi je netko poslao poruku!!! HELLO, pa šta bi radila, škola mi počinje u pola četiri, a jučer navečer sam gledala film s Lindsey Lohan (dok je još bila mala i dobra naughty), naravno da SPAVAM!! Al dobro, opraštam ja njoj, ipak mi je morala reć da joj je sunce njezino bosansko poslalo poruku... Samo,da pripomenem, da mi je život u totalnom k...., al nemojte to shvatit ko samosažaljevanje već kao pokušaj prihvaćanja te činjenice...a do toga sam došla kad mi je mama jučer navečer rekla da ovaj vikend ostaje u Zagrebu, a ja imala baš super planove...bang E, imam i poruku za Matiju (jer znam da će prije ili kasnije ovo pročitat), nije se lijepo smijat curama kojima je propao vikend i još su u PMS-u... Dobro, nije baš skroz propao, vjerojatno ćemo otić do Tvornice, sam još to moramo priopćit Matei... Šta još da pišem? Pa, da, od današnjeg dana, draga Irenči, imaš zabranu pristupa mom mobitelu, jer uvijek kada ga se dohvatiš ili ti padne i razleti se u nekoliko komada (sva sreća da još radi) ili šalješ neke poruke s kojima mene brukaš i ja se poslije moram izvlačit iz sranja ili završi kod profesora... Kad smo već kod toga šta sve završi kod profesora, jučer je pod fizkom smislila pjesmicu, koja je kao po uzoru na Sevine Prijateljice, a riječi idu otprilike ovako:
Ej, ljepotice, moja Purgerice,
gdje si zaspala, a da nisi papala?
Zajedno smo govna gledale,
zajedno po TOP SHOPU šetale,
pravile se da smo trudne,
ma da smo udane,
sanjale smo zamlje Bosanske...
naravno, da ju je morala poslat Matei, al na putu je pjesmica završila kod profesora...headbang KATASTROFA!!! Al ima još jedna bolja koja nam piše na klupi:
Mslim na tebe,
mislim na tebe,
mislim da te volim,
e moj pekaru!!!
Ljudi, to bi trebao bit rock...sva sreća da bi, u našoj lijepoj Hrvatskoj, s tim mogle završit i na Eurosongu...haha... Za kraj ide najbolji dio jučerašnjeg Ireninog brukanja... Evo, bilo je to ovako, stajale smo na Trgu i čekale tramvaj, kad se Irena sagnula da zaveže tenisicu...pošto joj je ravnoteža slabija strana, a još sno je Matea i ja malo gurnule, ona se izvalila svom svojom širinom i dužinom nasred trga i to prek noge od jedne, očito živčane, tete koja je ironično rekla PARDON!, željeći Ireni dati do znanja da bi joj se trebala ispričat, no ona to nije shvatila pa je rekla: Ništa, ništa!!! Trebali ste vidjet ženinu facu, izgledalo je ko da će eksplodirat od bijesa...I, naravno, pola trga nam se počelo smijat... Irenči,nadam se da se nećeš naljutit zbog ovog, jer te je baš zbog te tvoje strane tak obožavam (ko frendicu, naravno, da ne bi bilo zabune)... A sad idem učit latinski...pozdrav svima uz poslovicu IN SPE! ( U nadi je spas!) koju, molim vas nemojte nikom slat porukom...mah


Post je objavljen 28.03.2007. u 10:08 sati.