Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

SARAJEVSKA GRUPA REGINA U KAFE BARU "PICADILLY" PROMOVISALA ALBUM "SVE MOGU JA"

Podgorica - Sarajevska grupa "Regina" u podgoričkom lokalu "Picadilly" promovisala je novi album "Sve mogu ja", objavljen početkom ove godine, koji je za tržište Crne Gore izdala produkcijska kuća "Goraton".
Nakon polusatnog zakašnjenja članovi "Regine", Davor Ebner, Bojan Milićević, Denis Čabrić i Aleksandar Čović izveli su pet kompozicija, a svirku su počeli numerom, "Izgledala je malo čudno", kojom su i najavili album. Uslijedila je naslovna "Sve mogu ja", a zatim "Sama" i "Kad poželiš". Promociju su završili, bez Elene Ristevske, ali uz pomoć publike otpjevavši kompoziciju "Ljubav nije za nas" koja je jedna od njihovih najslušanijih pjesama.
- Kada treba obići šest država da bi promovisali album jako je teško uskladiti sve termine. Uvijek neko malo duže čeka. Do sada smo ovakve svirke imali u Sarajevu, Beogradu, Skoplju. Okupili smo se nakon 15 godina i izdali album na kome smo obradili i neke naše stare pjesme koje publika voli. Večeras smo izveli samo pet kompozicija jer je ova promocija namijenjena novinarima, prijateljima i rođacima. To ne znači da kada se album zavrti i publika nauči još neke naše pjesme nećemo održati i veliki solistički koncert - kazao je nakon promocije vokal "Regine", Davor Ebner.
Sa albuma su se izdvojile numere "Izgledala je malo čudno", promovisana još na Budvanskom festivalu prošle godine i duetska "Ljubav nije za nas".
- Svugdje se slušaju baš te dvije pjesme. Dobro je poznato da publika najčešće prihvati one za koje snimiš spot. Ljudi vole da gledaju TV i one najbrže nađu put do slušalaca. Zato smo planirali da ubrzo snimimo još jedan spot, za naslovnu numeru. Ovaj video zapis uradiće produkcijska kuća "Baš čelik", koja je bila zadužena za naša prethodna dva spota - otkrio je Ebner.
Promociji su pored brojnih novinarskih ekipa prisustvovale i njihove kolege iz Crne Gore, među kojima Bojan Marović, Dijana Hodžić, Branko Nedović, Dragoljub Purlija, članovi grupe No Name i bubnjar grupe Roli Obren Tošić.


Meni je grupa Regina odlična...dobar mi je onaj gitarist...hehe!smijeh
Ovo su riječi pjesme "Ljubav nije za nas" koju pjevaju s Elenom Risteskom.

Večeras osjećam strah,
večeras osjećam gubim te
i ne znam kako ću sad,
napisat pjesmu i priznat sve.

U mojim snovima živiš,
u mojim snovima praviš lom
i samo tamo još mogu
ljubiti usne i biti tvoj.

Ljubav nije za nas,
ljubav nije za nas,
nije za nas.
Ljubav nije za nas,
ljubav nije za nas,
nije za nas...

U mojim snovima živiš,
u mojim snovima praviš lom
i samo tamo još mogu
ljubiti usne i biti tvoj.

Sutra dvije će suze
iz tvoga zivota izbrisat me
i ko da nismo se sreli,
stranci bićemo zauvijek.

Ljubav nije za nas,
ljubav nije za nas,
nije za nas.
Ljubav nije za nas,
ljubav nije za nas,
nije za nas...


I spot...


Evo ubacila sam slike No Name-a...cerek
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Post je objavljen 28.03.2007. u 10:47 sati.