Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milou

Marketing

Skoro

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Skoro da bih mogao reći da mi je danas bio skoro jedan od najgorih dana u skoro vrijeme. Ujutro me skoro nije uspjela probuditi ona uporna i dosadna zvonjava budilice, jer sam spavao skoro kao top, i ne bi me probudilo još skoro tisuću takvih i skoro stostruko bučnijih. Takav snen i teturav, prvo sam skoro promašio zahodsku školjku, a zatim skoro oprao zube britvicom i pjenom za brijanje, koje mi je, skoro sam primijetio, već skoro bilo ponestalo. Ubrzo sam skoro uvidio da su mi i zalihe kave skoro pri kraju, a i to malo što je ostalo je skoro zagorjelo. Sav rastresen i u žurbi, srknuo sam odjednom skoro cijelu šalicu i skoro kao muha bez glave izletio van kroz vrata stana. I njih sam, dakako, skoro zaboravio zaključati. Požurio sam prema tramvajskoj stanici skoro trčećim korakom.

Tramvaj mi je skoro pobjegao pred nosom; a dok sam ulazio, skoro su mi vrata prignječila gležanj lijeve noge. Skoro sam stao skoro tik do skoro predivne djevojke, duge, skoro sasvim plave kose, i skoro savršena tijela. Imala je grudi i noge od kojih mi je skoro pamet stala. U toj jutarnjoj tramvajskoj gužvi, tako sam skoro podlegao onim najnižim muškim nagonima u sebi i u jednom trenutku skoro mi je ruka poletjela prema njezinoj skoro savršenoj guzičici, na što se ona kratkim trzajem u struku skoro odmaknula prema naprijed, skoro se okrenula prema meni, i skoro mi zalijepila takvu šamarčinu da sam se skoro tri puta okrenuo oko sebe i skoro srušio na blatnjav tramvajski pod. Skoro se umiješao i njen (vjerojatno, skoro sigurno) dečko - kršan i nabildan momak od skoro dva metra, i skoro me, uz psovke koje skoro da ne bih tu niti navodio ("Jebo ti skoro pas, seljačino, ti ćeš skoro šlatariti meni moju...!"), zatukao skoro do kraja. Uskoro sam se, skoro bez pomoći dobrih suputnika, skoro uspio pridignuti. Skoro nisam mogao dočekati sljedeću stanicu i izletjeti van. Skoro da sam se sramio svoje skore pogreške, no bilo je već skoro osam i skoro da više nije bilo vremena za kajanje.

Vrativši se skoro mrtav umoran navečer kući, skoro nisam sjeo za svoj laptop i krenuo zapisivati sve te skore današnje događaje. Mislim da sam sad skoro goto



Post je objavljen 28.03.2007. u 03:30 sati.