Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cvetnalivada

Marketing

KAKO JE SVINJEK ODREZAO KOSU iliti SILOVANJE BACAČEM PLAMENA

Probudivši se vjutro ni neznadoh kakav dan me očekuje, krenudoh u xiii. ustanovu za obrazovanje i uzgoj. Prelazeči puteljak pogledavadoh stalno levo-desno-levo i tek kad mi mozak biješe potpuno siguran da je sve uobičajeno, izvadidoh svoju pomalo vlažnu i zgužvanu papirnatu kesu u kojoj držadoh duvan. Izvadidoh jednu duvanku te ju stavidoh u usnu šupljinu. Bash u trenu kad odlučidoh povuč dim shvatih da nemam palilo...ali zato ga netko ima i previše...
Mislim da nije potrebno napomenuti činjenicu da aegen zakasnidoh na psihologiju, al moj prof me pustio. Jupi. vu-hu.
Nakon sata otiđoh u kabinet za pražnjenje negativnih supstanci i tamo susrednoh Akula. Nebi to bilo ništa strašno inače, možda samo koji grohotan smeh više-manje, ali ovog puta sa sobom je ponio i svoj prijenosni bacač plamena sastavljen od deziča (za moju tetu koja se nabrijava da je murijak dezič=dezodoranS) und palila.
I tak lepo me palil pa se sakridoh u wc kabinu.
Svaka svinja stane u kabinu, stvar je u stavu.
To je pomoglo tek tolko da ne budem skroz spaljena. Nažalost moraldoh unutra čekat dok ne otiđe te nebijah u mogućnosti pohađat nastavu taj sat.
Na sljedećem odmoru otiđoh u ženski wc. Ali ni to nije pomoglo.
Završidoh u 4h doma, u kabinetu za rađenje stvari koje mama i tata nesmju vidjet, mazajući si opekline na ruci jogurtom i šišajući si kosu.
Bar sad imam novu zurku.
KO LUKA BUNTOVNI RITCZ!!!!
(al nemojte mu reč da sam vam rekla da se ošišnuoJ)


Post je objavljen 27.03.2007. u 22:41 sati.