Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirisdunje

Marketing

Dragi prijatelji


Dragi prijatelji


Postoje trenuci kad nam malo treba, pa ponekad tek riječ, sitnica, pogled, dovoljno je da se čaša prelije. Nije kod mene ljutnja i mržnja, jer ja ne znam mrziti ni ljutiti se. Kod mene je tuga i razočaranje, što sam vjerovala pogrešnim ljudima, ljudima koji su mi se pravili prijatelji i kojima sam stotinu puta pomogla, a jednom, slučajno, možda nisam, ili sam svoju slabost pokazala, i dobila sam nož u leđa. Znam kako to znači da mi nisu bili pravi prijatelji, ali, sad mi je krivo što ih prije nisam pročitala...A vjerujte, tu su, pored vas, svaki dan ih susrećete i posjećujete, tako su slaktorječivi, prenemažu se, imaju osmijeh od uha do uha, izgledaju tako nježni, topli i plemeniti, ali umjesto srca, poneki imaju zmiju u grudima. I u svojoj navodnoj naivnosti, ali stvarnom bezobrazluku i lovu u mutnom, tako spretno šetaju i postavljaju zamke, kroz lepršave pozdrave i poljupce. Zato oprez sa slatkorječivima.

Doći će sve na svoje, pregrmit ću ja i ovo, kao i toliko težih i gorih situacija u životu, griješit ću opet, jer, zaboga, griješiti je ljudski, a ja sam samo čovjek, ali ću se truditi da , kad sama pogriješim, ispričam se i zatražim oprost. Neki ljudi to ne znaju, a to se stiče kućnim odgojem. Mnogi ga, na žalost, nemaju.

Vratit ću se pisanju, hvala vam svima na podršci, samo vas molim za malo strpljenja. Treba mi odmor, a i trebam se vratiti u ono isto stanje duha, kakvo je bilo prije svega ovoga. Čitamo se i komentiramo, uskoro.

Lijep i ugodan ostatak dana vam želim.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


"S plemenitim i mudrim prijateljstvo veži!
Od hulja i luda tisuć milja bježi!
Dade li ti pametan otrova, popij ga!
Za nektarom iz ruke prostaka ne teži!"


(Omar Hajjam - "Rubaijje")




Post je objavljen 27.03.2007. u 16:35 sati.