Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/therams

Marketing

VELIKA IRAČKA AVANTURA

Pozdrav svima, evo prvo vam se želim zahvaliti na brojnim komentarima koje šaljete u zadnje vrijeme, stvarno vam hvala i samo tako nastavite. Evo danas ču se malo baviti putovanjima, a o čemu je riječ?
Pa evo prije nekoliko dana sam osvojio turističko putovanje u Irak za dvije osobe, prva osoba sam ja, ali nitko neće da ide pa tko će sad sa mnom?? Zato molim sve hrabre i zainteresirane da se jave, ma nije to ništa strašno ići če se vjerojatno za skore Uskršnje blagdane a uostalom pogledajte i procjenite sami:

Polazak: 9. travnja 2007.

1. dan Zagreb-Bagdad. Sastanak svih sučesnika putovanja u Zagrebu u 8,00 sati ispred ambasade SAD-a. Transfer helikopterima do baze SFOR-a u Tuzli. Nastavak putovanja za Bagdad super-jambo komfornim avionima tipa Hercules H206.
2. dan Bagdad. Dolazak u ranim jutarnjim satima. Prijevoz do Američke baze marinaca u južnom dijelu Bagdada uz vojnu pratnju. Doručak u super opremljenoj američkoj vojničkoj menzi. Nakon doručka odlazak u centar grada gdje se gleda uživo napad bombaša-samoubojice. Suveniri se povoljno po pristupačnim cijenama prodaju nakon samoubilačkog napada.
U popodnevnim satima uzbudljiv odlazak za Faludžu pomoću deva. Večera.
3. dan Faludža. Poslije doručka panoramsko razgledanje rovova i ruševina. Ručak na prvoj liniji fronta zajedno sa reporterima CNN-a i BBC-a. Popodne možete iskoristit za slobodne aktivnosti. Odlazak za Basru u kasnim večernjim satima.
4. dan Basra. Posjet Sadamovoj palači i preostaloj obitelji, u jutarnjim satima. Popodne slobodno vrijeme za kupanje i ribolov sa lokalnim stanovništvom. Večera u nacionalnom restoranu sa vođom pokreta otpora i najbližim suradnicima. Noćenje sa stražom u bunkeru.
5. dan Basra-Frankfurt-Zagreb. U ranim jutarnjim satima ukrcavanje na luksuzni nosač aviona šeste flote SAD-a i isplovljavanje. Postoji mogućnost iznenadnog gađanja Irana i Libije Tomahawk raketama (nije uračunato u cijenu). Slobodne aktivnosti za vrijeme putovanja možete provesti u vojničkoj menzi ili u zatvoru. Nakon dolaska u Frankfurt prijevoz do Zagreba je zajamčen(možda).


Cijena aranžmana po osobi: 700 EURA

Nadoplata za poljski krevet i zaštitni prsluk: 130 EURA

U cijenu je uračunato: Prijevoz na navedenim relacijama, smiještaj, panoramsko
razgedanje, troškovi organiziranja i provođenja aranžmana.

U cijenu nije uračunato: Suveniri, Tomahawk rakete, ulaznica za Salamovu palaču.

Minimalan broj ljudi za realizaciju aranžmana: 2 grupe po 50 ljudi

Organizator Putovanja zadržava pravo da u slučaju prestanka agresije otkaže ovu avanturu i istu primjeni za Iran ili Severnu Koreju.

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa.

BAZA-EMITER TRAVEL d.o.o.

Onda što kažete ??


Post je objavljen 27.03.2007. u 12:22 sati.