Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/felixregio

Marketing

ŠTO TO IMA U NOGOMETU TAKO PRIVLAČNO???................

Poznata je stvar da 98% dečkiju voli nogomet.... Sad je pitanje zašto je to tako?Sezona je nogometa i naši dragi dečkići sjede pred telkaćem uživljeni kao da se radi o njihovom vlastitom životu koji ovisi o ishodu te utakmice. Obožavaju televiziju, zašto? Zato jer je gledanje TV-a način riješavanja stresa, njegov ispušni ventil, možda kao nama šoping ili knjige ili ljubavni filmovi. Gledajući TV, osim podizanja razine informiranosti kako bi prednjačili pred ostalim izdancima svoga roda oni zaboravljuju svoje probleme uživljavajući se u tuđe i odmaraju svoje moždane vijuge, u prijevodu puštaju „mozak na pašu“. Mi u to vrijeme možemo na miru imati svoje male rituale i uzeti si slobodnog vremena za podizanje energije. GLEDANJE TV-A JE JAKO, JAKO VAŽNO MUŠKOM RODU, ZAHTJEVA PODRŠKU NAS ŽENA JER TAKO I MI DOBIVAMO SLOBODNOG VREMENA KOJE MOŽEMO POSVETITI SEBI I MAŠTANJU O SLJEDEĆOJ KRPICI KOJU BI KUPILE. yeswink
ali što je to tako privlačno u nogometu?... Muškarci govore da nogomet nije za žene i da one ne mogu na njega gledati na jednak način na koji to čine muškarci.
Ok. Slažem se. Ali mislim da nikada neću potpuno shvatiti što je to tako posebno u njemu???? jedva da sam zaleđe shvatila, a kamoli to...rolleyeswinkheadbanghrvatskahrvatskanutsmijehsmijeh ali ipak imam par razloga zbog kijih ipak mislim da je nogomet dobra stvar, evo par od tih razloga:

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
smijehsmijehsmijehsmijehsmijehwavewavekiss

Post je objavljen 26.03.2007. u 21:03 sati.