Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Na Sleme, na Sleme…

Image Hosted by ImageShack.us
Ovog je vikenda vodstvo naše stranke Zelena lista (donedavno "Zeleni za Zagreb", pa to još piše na našem mrežnom sjedištu) sa stranačkim aktivistiam i nekim ljudima iz ekoloških udruga i inicijativa provelo na Sljemenu. Ne planinarskim povodom: imali smo seminar, na kojem smo se uz potporu trojice "trenera", naših prijatelja iz njemačkih zelenih, pripremali za izbornu kampanju. Neću, naravno, pisati o tome što smo sve radili i dogovarali; zaliven jer većini to ne bi ni bilo zanimljivo, a ima naravno i konkurenata, kojima pak ne treba otkrivati planove. Mi smo naravno još sitni, ali velike sranke, koje nastoje sačuvati svoj politički oligopol (»međusobno se takmičimo, ali zajednički nastojimo onemogućiti nove "igrače"«burninmad) uznemirene su (ako još nisu, bit će uskoro! cool) pojavom konkurenta koji zna što žeii i stalno radi.

Image Hosted by ImageShack.usInače, bio sam ranije planinar: otac me odmalena vodio sa sobom na izlete, pa sam se tako sa 14 godina popeo i na Triglav. No, služio sam JNA u brdskoj pješadiji u Crnoj Gori, pa sam onda nekako izgubio volju. no
Da ne šaljem slike naših dosadnih faca kako sjedimo oko stola (dobro, bilo je i opuštenijih trenutaka party - ali opetn ništa zanimljivo; striptizeta nije bilo, nitko nije slavio rođendan smijeh, a ja sam bio do pola dva u noći koja je bila za jedan sat kraća zbog prelaska na ljetno vrijeme sa jednim mladim momkom diskutirajući o politici, filozofij, povijesti, nogometu, kick-boxingu itd.), evo šaljem dvije slikice snimljene na šetnji. Naime, baš u noći sa petka za subotu zapao je snijeg, a zatim se spustila gusta magla (odnosno, našli smo se u gustom oblaku - hm, ne znam ima li razlike između magle i niskog oblaka? bang), pa ono što jedva vidite na drugoj slici, to je TV toranj u magli. Tv program je svejednako bio dobar… hm, loš kao i uvijek!

Image Hosted by ImageShack.usDobro, ne da mi se više pisati danas. Samo jedna najava: u srijedu navečer nastupam na OTV, u emisiji "Povećalo" koje vodi Dorino Manzin, od 22:30 do 23:30. TEma će biti zeleni, te problem kamenoloma u Hrvatskoj. U studiju će biti i Vlasta Toth, predsjednica stranke Zelena lista.

Post je objavljen 26.03.2007. u 20:22 sati.