Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača

Na temelju članka 8. i 9. Statuta Općine Pitomača («Službene novine» Općine Pitomača br. 1/06 - pročišćeni tekst i 1/07), članka 13. Odluke o javnim priznanjima Općine Pitomača, Komisija za dodjelu javnih priznanja («Službene novine» Općine Pitomača br. 1/98, 2/04) upućuje

JAVNI POZIV


svim fizičkim i pravnim osobama za dostavu prijedloga i poticaja za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača, za osobe zaslužne za promicanje znanosti, umjetnosti, kulture, prosvjete, gospodarstva, zdravstva, športa, socijalne skrbi i svih drugih područja gospodarskog i društvenog života na području općine Pitomača.
Kriterij za dodjelu javnih priznanja:
a) za pojedince:
- da se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka, te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina, a koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajni doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitka pojedinih oblasti.

b) za pravne osobe:
- da su ostvarili izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Općine Pitomača i Virovitičko - podravske županije, te pridonijeli promidžbi istih.
c) za učenike:
- da su postigli izvrsne učeničke uspjehe u završnom razredu Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača (za dodjelu ih predlaže Učiteljsko vijeće),
- da su postigli izvrsne učeničke uspjehe u završnom razredu Srednje škole Pitomača (za dodjelu ih predlaže Školski odbor).


II
Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača dostavlja se Komisiji za dodjelu javnih priznanja Općine Pitomača u pisanom obliku najkasnije do 30. travnja 2007. godine.

III
Prijedlog mora biti pismeno obrazložen i sadržavati:
- podatke o podnositelju prijedloga,
- životopis fizičke osobe, odnosno osnovne podatke o pravnoj osobi i njenom poslovanju, te obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže za dodjelu javnog priznanja,
- odgovarajuću dokumentaciju (objavljeni rad, kritike, pisanje stručnog i drugog tiska, natjecateljski rezultati i drugo).


IV
Sve prijedloge molimo dostaviti na adresu:
OPĆINA PITOMAČA, KOMISIJA ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA,
Pitomača, Lj.Gaja 26/1.


Pitomača.hr

Post je objavljen 26.03.2007. u 20:02 sati.