Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theworldismine555

Marketing

...somthing about love...

Joj joj…evo i mene napokon sa novim postom..samo se nadam da će vam bit interesting. Mislila sam napisat nešto onako romantično za dragogkiss kao što je on napisao meni((Pogledaj)), al je**ga nisam još Andrić da pišem onakve genijalne stihovesmijeh…ha ha…
Eto tako ću vam napisat nešto na tu temu…tj about love.cerek Inače volim čitat po internetu nekakve zanimljivosti, gluposti i slično, pa sam pišući ubacila i neke ideje, riči… koje nisu u potpunost moje al' evo… Neki će možda reć piše pizdarije, neki kad čuju da je rić o ljubavi zavrtit će očimarolleyes i sl. al najgore se sekirat…ko oće neka čita…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Je da imam 18 god al mislim da sam dosad naučila iz svojih iskustava štošta o vezama i vezicama, o ljubavi i mržnji, varanju i ljubomori…itd… Katkad mi je u nazovimo to ljubavnom životu sve superthumbup, a digod mislim da će mi se svit srušit na glavu.namcor
Kad je sve bajno samo želim da se to održi, al' opet se kad-tad svaki put desi neka pizdarija da se posvađam sa njim il nešto slično. I ja i on tad pomislimo: «Parovi se svađaju, ali mi nećemo. Mi se volimo.» Dašta, sve je to tako rekla bi ja po ure, a drugih po ure nastupa rat… Al naravno, nismo skroz naskroz naivni, ništa nije savršeno pa tako ni naša veza. Razum nam govori da će iskrsnuti različitosti, ali smo uvjereni da ćemo o tim razlikama raspravljati otvoreno. Jedno od nas će uvijek biti spremno napravit dobar potez te ćemo postići sporazum. Kad je čovjek zaljubljen, teško je povjerovati u bilo što drugo, zar ne??
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Zaljubljenost??...kažu… emocionalna opsjednutost. Ideš na spavanje razmišljajući o njemu/njoj. Kad se budiš ta osoba ti je prva u mislima. Žudiš da budete zajedno. Kad ste zajedno, kao da ste u raju. Mogli biste se ljubiti bez kraja kad se ne bi moralo ići u školu ili na posal. Grljenje vam potiče snove o braku i oduševljenje.
Navedeni ste na vjerovanje da će prava ljubav potrajati vječno. Uvijek će vas opajati prekrasni osjećaji koji imate u ovom trenutku. Ništa se ne može ispriječiti između vas. Zaljubljeni ste i uhvaćeni u mrežu ljepote i šarma druge osobnosti. Vaša ljubav je najljepša stvar koju ste ikada iskusili. Primjećujete da su neki bračni parovi izgubili taj osjećaj, ali vama se to nikada neće dogoditi. "Možda njihova ljubav nije bila prava", zaključujete.
Nažalost, vječnost stanja zaljubljenosti je izmišljotina, a ne činjenica...kažu. Po nekim istraživanjima zaključeno je da prosječno stanje zaljubljenosti traje dvije godine. Naposlijetku se svi spustimo iz oblaka i ponovno stanemo na zemlju.

Zaljubljenost nije prava ljubav, to je samo trenutak te prave ljubavi.
Prava ljubav je ljubav koja ujedinjuje razum i emocije, a započinje zaljubljenošću. Naša najosnovnija emocionalna potreba nije zaljubljivanje, nego potreba da nas netko voli, da spoznamo ljubav koja proizlazi iz razuma i odabira, a ne nagona.
cerek«Potrebno mi je da me voli netko tko je odabrao da me voli, koji u meni vidi nešto vrijedno življenja.»
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 26.03.2007. u 17:09 sati.