Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

got the life...

navodno se u zoološkim vrtovima ne vodi briga o tome tko je kome u rodu, od životinja mislim. pa se životinje za vrijeme parenja odvajaju u zasebne kaveze, kako ne bi došlo do incesta.
no, u osječkom zoološkom je, čini se, nešto prošlo jako krivo. jer, kako bi inače, navodno KASTRIRANI lav, mogao oploditi svoju kćer. mislim, ono.
uglavnom, prije dvije godine su rođena dva mala lavića, s teškim defekcijama, sljepoćom..itd... navodno, na nekim mjestima im nedostaje i krzna, no to je več navodno krivica nemarnih čuvara....

ovo je vijest stara več nekoliko dana, lavići će najvjerojatnije biti eutanazirani, a zoološko će navodno konačno popraviti uvjete, držanja životinja, standars i općenito će navodno svima biti bolje...

pa ne znam, mi sada namjeravamo ponovno otići u taj zoološko, kao razred (da, da, znam da smo "malo" djetinjasti), i živo me zanima da li ću se tamo opet susresti s nesnosnim smradom kod glodavaca, općom prljavštinom, da ne pričam o tronogoj srnici koja luta cijelim parkom.

mislim, kako se tako mogu držati životnje? uopće se tako odnositi prema nedužnim životinjama?

mislim, u redu kada napada neka ogromna đukela, pa se morate obraniti, ali jednostavno tako mučiti životinje, ne brinuti se za njih...

nedavno je u mađarskoj bio slučaj da je jedan seljak, seljačina, ostavio životinje zatvorene na farmi. nije im dao ni vode ni hrane. bilo je tamo krava, svinja, pasa i šta ti ja znam, uglavnom klasične stoke.
i moždina ih je ostavio tamo, nije se brinuo za njih, i jadne životinje su postupno slabile, dok neke nisu poumirale. a životinje, kakve jesu, sve bi učinile za preživljavanje, počele su jesti lešine!
tjednima su psi, svinje preživljavale na leševima jedni drugih.. i naravno, seljačini samo blaža novčana kazna. tko jebe životinje.
i gdje je sada pravda?
a kada se nedužnim mačkama vežu petarde za rep? kada se psi sakate?

koga birga?

ljudi ne razmišljaju o takvim stvarima, nije ih briga za životinje, a možda ih nije briga ni za ljude. sve je vijest za jedan dan, a poslije toga više nikoga nije briga.....

dakle, who cares?
vi? ja? hahaha

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 26.03.2007. u 17:21 sati.