Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/picok

Marketing

PRIJATELJI ČESTO MISLIM NA VAS...

smijeh
gornji red (stoje): TOMISLAV, DARIJA, ARIJANA, JA, JELENA
donji red (sjede): MIRAN, ZORAN, MAJA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto, napokon smo se našli. Stara garda uglavnom iz gimnazije (a neki još iz osnovne škole, a neki još iz vrtića) opet na okupu. Odma da pojasnim za one koji ne znaju – svi redom smo studenti ZG Sveučilišta, znači na privremenom radu u Zagrebuwink, a zajedno smo kao stanovnici đurđevačke Podravine išli u isti razred u gimnaziju, odnosno osnovnu školu itd.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bila je to srijeda, prošli tjedan. Dogovorili se mi svi za okupljanje u 20h. Krenuli Sinđo i ja na dogovoreno mjesto u pivnicu „Zlatni Medo“ na Savskoj. Odma zamjećujem da niko ne kasni, svi redom budući akademski građani pa je to valjda normalnothumbup. Bilo nas je 8. Još 3 cure nisu došle, Ena, Iva i Monika (dakle, ukupno nas je 11, ko za nogometnu momčad). Ak Bog da (a i ak Vlađ da još neke ispite), na jesen bi nas moglo biti 12… Vlađ - SRETNO, nema predajethumbupsmijehBilo je ugodno vidjeti stare face. Meni je čak Jelena rekla da sam se postaralrofl. A kaj se može, godine su to već bez obzira kaj ko rekel… Ma mislim zapravo da me faks postarava i uništava, iako pokušavam biti flegma. Al završil bum ga, pa taman me s promocije vozili u Vrapčedead. I tak malo čavrljali, uz pivicu, kavu, čaj, kak ko, do nekih 22h. Teme obično neke iz prošlosti koje svi znamo, o faksevima malo, ma skoro nikaj. Našel se u pivnici i jedan moj kolega Vlado, inače jedan od najvećih legendi na faksu pa nas je uslikal za uspomenu i dugo sjećanje na sastanak ovog tipa. Malo je bil razočarannono dok je videl da pijem čaja, al eto. Bilo bi lepo da ovo okupljanje zaživi pa da postane tradicija. Ne mislim tradicija u smislu da mora strogo biti određeni dan, ko npr. jednom mjesečno (jer bi moglo postati dosadno, na to treba isto paziti), nego onak – bar malo češće nego inače (veli C da smo se zadnji put ovak vidli još tam negdi sredinom, ili u jesen 2005. godine…)
Vrijeme je zbilja brzo prošlo, drugi dan je radni pa smo se razišli, svaki svojem domu. Dok sam došel doma, još sam hitil smrdljivu robu luftat van (cigaretesmokin), pojel porciju muslijanjami i spat. Eto, to je ukratko to. Pa do sljedećeg susreta pozdrav lepi mojimah!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 26.03.2007. u 16:13 sati.