Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kathykathykathy

Marketing

Opća koma!!

Ajme meni ljudi moji!!!!!
Šta je ovo?? Došla ja lipo iz škole i Klara bila malo kod mene i ošla ona ća a ono ja išla majicu presvuć a tamo masničurina veličine tenis loptice na ramenu!!!!!!
Umrla sam!!! Stavila po kila kreme protiv masnica na rame i sad tu pišem post u majici bez rukava i smrzajem se...
No ima i ljepih strana ovog dana. Na hrvatskom dok smo ponavljali za test ušla u razred Sajkica(profa iz nj) i dala nam informacije o krku!!!!!
Idemo na krk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESSSSS!!!!
25.5-25-5 .... IDEMO NA DVA DANA I BIT ĆE LUDO!!!!!
JEDNO JE NOĆENJE! A mene je ovo sada uplašilo... sajkica je rekla da ćemo se kupat! A kako ja idem na break dance morat ću malo se pripazit... malo smanjit dozu ubijanja jer nebih baš sa ovakvom masničurinom na ramenu bila na plaži!
Ali još bolja vijest je da ćemo tamo vjerovatno malo i plesat a to mi nedaje mogućnost da ne zabrejkam jednu laganu!!!!!
Danas mi je lea dala adresu svog bloga : TONKA PALONKA Pa joj malo komentirajte iako njoj ne nedostaje komentara!
Ah...
Danas sam na klupi iz pov i hrvatskog napisala : I LOVE.... PA ŠTA MISLITE NARAVNO .... I LOVE BREAK DANCE!!!!cerekcerekhrvatskablablacerekkissroflcoolsmijehcerek
Jučer je na breaku bilo super! Uspila sam napravit škorpu a cili trening nisam. Još mi je seljo tj trener pokazo hlić!!!!!
Sad još samo ostaje puno truda i vrmene uloženo u vježbu, a budući da se moram pazit neznam baš koliko će to biti moguće...

P.S
SORRY CURE IZ ŠKOLE KAJ STALNO PRIČAM O BREAK DANCEU ALI MORAM.... BOLJE DA SAM OVISNA O BREKU NEGO O NEKOM DEČKU JER BREAK DANCE SE NADAM SE NEĆE ZALJUBIT U NIKOGA A DEČKI TE ONKANTAJU! E PA KANTAM I JA NJIH!!!!


Post je objavljen 26.03.2007. u 15:10 sati.