Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2slimshadys

Marketing

TONY YAYO

Evo opet sam si napravio novi dizajn............ Nadam se da vam se sviđa....(trenutno si pripremam jedan dizajn koji ću imati duže vrijeme, već ga dovršavam 2 tjedna) ...

Evo post o još jednom članu G-Unita.....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tony Yayo a.k.a. Marvin Bernard. Na početku svoje karijere Tony je započeo u nepoznatoj produkcijskoj kući, First Choice. Repao na lokalnim radio postajama i zarađivao novac u susjedstvu, stječući istovremeno ugled i poštovanje kao dobar raper. On je upoznao 50 centa 1998.godine kada je Fifty potpisao ugovor sa Columbia Recordsom. Tony je snimio prvi spot sa 50 centom u Cancunu. U Cancunu je Tony shvatio kako su je zabava i posao uistinu stvarni te je također shvatio kako raperi zarađuju mnogo novca, isto kao i dileri. Shvatio je da dilanje i preprodaja droge nisu njegova budućnost te bi ga odveli samo u zatvor ili još gore u smrt. Zajedno je sa 50 centom i Lloyd Banksom osnovao G-UNIT.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tony je shvatio da je 50 Cent jedina osoba koja ga je podigla u svačijim pa tako i njegovim očima te da mu jedino on može pomoći te da se najbolje osjeća u društvu sa njim. To je bila promjena koju je Tony htio.
Trenutno, Tony je jedan od najboljih i najmoćnijih underground-street rapera na njihovom putu za malo veće i utjecajnije produkcijske kuće. Tony je pod palicom 50 Centa jer zna da je Fifty definitivno najbolji mentor u cijeloj toj igri. Bio je u zatvoru radi nošenja oružja, ali se ipak pojavio na G-Unitovom cd-u BEG FOR MERCY. Pušten je iz zatvora 2004.godine, ali je nedavno opet bio u zatvoru radi lažne putovnice. On osjeća da kroz glazbenu industriju će zauvijek ostati mlad jer upravo ondje uvijek dolaze mladi i nadobudni individualci koji će ostati motivirani za težak posao i raditi ono što on radi najbolje.

Njegova najbolja pjesma mi je sa 50 Cent - "So Seductive".

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tony kaže:“Repanje je ulaznica za svijet“



Pozdrav svima.......
...velika pusacerek mojoj curi cerek......

.....glasujte mi za blog.......
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com

R E S P E C T ! !

Post je objavljen 25.03.2007. u 23:27 sati.