Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantiiruzina

Marketing

Preko G-točke do deset Božjih zapovidi

G-točka, erogena zona (mit ili stvarnost), Božji dar svakoj ženi, neke sritnice znaju di im je i čemu in služi, a mi manje sritne slušamo o njoj, stalno bombardirane inim informacijama kako da je pronađemo i da je iz mita iskustveno pretvorimo u stvarnost. Znamo (koje išta znamo) da je potrebno malo više truda, znojenja i volje da dođemo do nje. Svatko ko je ikad pronašao , naravno da u tom pronalaženju treba imat potrebno oruđe bilo ono u obliku spolnog organa naše bolje polovice ili tvornički proizvedenog spolnog organa bez bolje polovice, ponekad možda i bolji izbor, ne umori se ovaj tvornički ako je iz tisuću puta ne pronađe, provat će bar još jednom, a ovaj drugi uteče glavom bez obzira misleći da smo frigidne naravno ako nismo odglumile pronalaženje (neke zaslužuju Oscara), a mi vam bidne nismo frigidne, nego nema nam ko nać G-točku. I zato ja sad mislin da bi se naše drage bolje polovice (posli ću vam reć zašto su bolje) tribale svojski potrudit i pronać našu tajanstvenu točku, zato da ne budu naše bolje polovice nego da budemo iste polovice. Slušam puno puta kako su muškarci bolji homo od nas žena, valjda se puno družim sa seksistima moraću pristat. Adam svetac, Eva kurva, genetsko pamćenje. Recimo da to možda i je tako, a to je po mom mišljenu (ko sam ja da mišta mislin) jer mi žene nezmamo
za čudesan učinak G-točke, čast iznimkama. Muškarci imaju Božji dar da njihov spolni organ nije tako tajanstven i oni bez puno muke dolaze do orgazma (neću o impotentnima, njima neka se bavi struka) i sad ja mislin da oni zbog mogućnosti da lakše i brže dođu do vrhunca, božanskog vrhunca su bolji homo od nas žena, to je primarni razlog po mišljenju moje malenkosti. Taj izraz "božanski" povezujem sa sljedećim. Čitala sam u nekom libru, a ja fala Bogu puno čitan i popijem svake pizdarije, da su recimo štovatelji meni neke nepznate religijske skupine, neznam koje a volila bi znat, smatrali orgazam bogoviđenjem, (možda i je). Njihov obred inicijacije se sastojao u tome da bi se muškarac i žena seksali(valjda se znalo ko koga) i da bi na taj način svoje tjelesno spajanje nastojali pretočit u duhovno i dolazeći do točke tog tjelesnog i duhovnog vrhunca doživljavali orgazam ili po njihovom bogoviđenje. E sad se ja mislim di su ti koji su to bogoviđenje omogućili i ženama, jesu li oni plod mašte tog pisca jer ja za njih u današnje vrime ne čujem. U današnjem vrime čini mi se da samo muškarci doživljavaju bogoviđenje, i ako su ga vidili i iskustveno spoznali moraju bit veći vjernici od nas žena i sljedom ako si veći vjernik onda si i bolji homo. Svaki vjernik da bi bio pravi mora poštivat i izvršavat deset Božjih zapovidi, jer živeći u skladu snjima ne gine nam raj zemaljski a ni oni drugi. Moja je malenkost došla do zaključka da su znači muškarci bolji jer su doživili bogoviđenje, i time ne ostavljaju mista sumnji ka mi žene, više ispunjavaju deset Božjih zapovidi, i manje se plaše pakla ognjenog, a kad zablude po stramputici brzo posegnu za najlakšim načinom bogoviđenja i opet sve postarom, jer valjda brkaju bogoviđenje s automatskim otpuštanjem grijeha. A sad nastupamo mi žene sa svojom G-točkom. Prema nekakvoj mojoj statističkoj obradi puno je veći postatak muških bogoviđenja,nego ženskih i zato su vam oni drage moje bolji od nas(u većini su) i sad kad bi im palo na pamet da i nam bidnicama omoguće bogoviđenje cili bi svit bija bolji jer bi i mi žene bile sigurnije u bogopostojanje(ja ne sumnjam) pa bi više štovale deset Božjih zapovidi jer ostavljane mista sumnji dovodi do toga da se na neke zapovidi oglušimo jer ako nema raja nema ni pakla i mi nemamo od biča Božjeg straja, Eva karaljica si, jabuka i to... I zato mužjaci potrudite se svojim ženkama nać G-točku jer ćemo svi bit bolji ljudi, vodite ljubav ljudi, učinimo ovaj svit bolji.

P.S.
Vi muškarci, koji svoju goru polovicu učinite ravnom sebi imate moje duboko poštovanje ako vam išta znači!!!
Vi žene, nemojte onoga tko vam je pranađe znate šta, zaminit za pravog Boga i ispunjavat samo njegove zapovidi a isključit onih deset Božjih.

Post je objavljen 25.03.2007. u 20:53 sati.