Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

VisualDNA ...

Read my VisualDNA Get your own VisualDNA™


More bit da van pari bez veze, i meni je tako izgledalo na prvi pogled, kad san vidija kod @slatkogrko ali na drugi, treći, osmi, deseti pogled svatite da to malo ima smisla ... zato, klik na link i napravite sami svoj vizualni DNA, oliti po našu DNK, nešto po čemu se rtaspoznajete i razlikujete od drugih, ili se možda ne razlikujete zujo Nedokučivi su putevi Gospodnji.
Dajte sebi malo truda, otpušite prašinu sa staroga rječnika engleskoga jezika, i to je to. mah

update! 26. 03. 2007.

Opet u bolnicu, na pregled. Kako je Vinkica pribolila onu upalu angini u dvanajsti misec, sad se svako malo potuži kako je boli uvo, pa se počme čeprkat po uvu. I bili mi u ponediljak (19.3.) na pregled, a jutros na kontrolu. Bogu fala, sve u redu party
Eto je uzdravlju u sridu u vrtić, ako bude sve u redu ...
A jutros, dokle san se pokušava po onoj kiši oko bolnice parkirat, malo san se sa Njezinin veličanstvon igra "logopeda".
Vinka, je li, ka i svako malo dite, teže izgovara "R", a i one kvake na slovima čžš, oli kako bi naš @čuvitar reka RAMPINI, jon se nikako izgubu po justima dokle i izgovori. Je to malo smišno čut, ka i svako malo dite, ali red je provat naučit kako triba.
Ovako je tekla prva i zadnja seansa:

Ajde Vinka reci ŠKARE
- SKALE
Ma nije tata reka SKALE di se penjemo do kuće nego ŠKARE
- SKALE
Ajde, znan ja da ti možeš, ajde lipo molin te, reci ŠKARE
- NOZICE

E ovde više nisan moga izdržat, povuka san ručnu i na opće trubljenje oni izad mene izaša vanka iz aute obrisat suze od smija ... a ča ću van više poć govorit ... Dosta za ovi update. Dovidova!smijehmah

Post je objavljen 25.03.2007. u 21:43 sati.