Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alessandra

Marketing

TIPOVI MUŠKARACA U SEX-u

Ovo je jedan moj stari tekst od prije par godina i nisam mogla odoljeti da ga ponovno ne okačim rofl



Iz svog nadasve «skromnog» iskustvanaughty i «skromnog» iskustva svojih prijateljica,ipak bih se usudila pokušati kategorizirati tipove muškaraca u sex-u.Pa da počnem:

1. PITONI
Kao što možete pretpostaviti po nazivu,u pitanju su nadasve «obdareni» muškarci.
Seks s njima obično počinje tako što,nakon kraće predigre,izvade dotičnoga i gledaju vašu reakciju,očekujući,u najmanju ruku,da padnete u nesvjest.
Cijelo vrijeme vam ga drži pred očima eekne dopuštajući vam ni na trenutak da mu se prestanete diviti.Dobar seks je moguć ukoliko on shvati da mu samo veličina nije dovoljna da zadovolji partnericulud.

2. SMOKIJI
Ova kategorija je suprotna od prethodne.U pitanju su muškarci sa penisom manjim od prosječnog (valjda ispod 12 cmrolleyes).
Postoje dva tipa ponašanja prije seksa:
a) prvi tip je jako samouvjeren,ima oholo držanje i dovodi do zaključka da mu je «do koljena»,pa kad konačno dođe do samog čina skidanja krpica,vi sami padate u nesvjestno.
Dobar seks je moguć ukoliko on ima poduže (i podebljethumbup) prste ili ukoliko vi
izvadite vibrator ispod kreveta i prionete na posao.
b) drugi tip je jako povučen,lako se zbuni u kontaktu sa suprotnim spolom,
izbjegava teme o sex-u,i treba mu najmanje mjesec-dva dana veze da vas
stidljivo uhvati za dojku,a jedno 5-6 mjeseci da ruku spusti malo naniže(za to vrijeme vi spržite tri paketića duracellovih baterija na vibratorpuknucu)
Kad konačno dođe do sex-a,trudi se maximalno i stalno vas zabrinuto pita jel vam dobro.Nakon sex-a je jako razgovorljiv i počinje neizbježnu temu o veličini i tome da li vam je važna,a vi,naravno,uz blaženi osmijeh,odgovarate:
Ma naravno da nije,to je glupostwink!
Ako želite dobar seks,pogledajte savjet pod a).

3. BILDERI
Kategorija vrlo slična onoj pod brojem 1. samo što vam umjesto mahanja penisom pred očima,cijelo vrijeme pričaju o tome kolko kila dižu iz bencha,pokazuju svoje savršene trbušne pločice i svoje savršene bicepse,tricepse,kvadricepsebang…itd
U jednom momentu osjećate se kao članica žirija na nekom Body bilding natjecanju.
Ukoliko dočekate seks,vjerovatno će biti jako dobar jer su izuzetno izdržljivi i jaki i mogu vas nosati po cijelom stanu!
Moguća mana im je to što se tako «prebildaju» da im penis izgleda zakržljaloyes.

4. AKROBATI
Ovi tipovi muškaraca su jako nestrpljivi da u jednom odnosu isprobaju sve moguće i nemoguće poze ,pa vam se,u neka doba,tako zavrti u glavi i dobijete takav osjećaj mučnine u stomaku,da imate dojam da ste na ringišpilunut.Možete se još osjećati i kao palačinka zbog svog tog slinog prevrtanja.
Dobar seks je moguć ukoliko ste i vi akrobatski tip i nemate strah od cirkuskih sprava.

5. K-1 BORCI
Ako ste slabašne konstitucije,bolje se ne upuštajte u seks sa ovim tipovima jer biste se mogli ozbiljno povrijediti.Ovi se tipovi muškaraca tijekom seksa ponašaju kao da su u ringu.Jako su grubi i nemaju osjećaja da kad vas zagrle vi osjećate pucketanje petog i šestog rebra.Često vas znaju tako bubnuti od zid headbangda doslovno prebrojite sve zvjezde,iako ste u zatvorenom prostoru.Nakon seks-a osjećat ćete se ko prebijena mačka i moraćete bar tjedan dana nositi rolke i majice dugih rukava da vas ljudi ne bi čudno gledali.
Dobar seks je moguć ukoliko nabavite sve štitnike koji postoje i stavite ih na sebe...
wavemah


naughtynaughtynaughty

Post je objavljen 24.03.2007. u 21:45 sati.