Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funny3devil

Marketing

Hrvatska i starci

Već dugo nisam post napisala,zaokupljena sam nekim drugim problemima po običaju.
Nemam baš puno tema,mislim uvijek prije nego počnem pisat post znam milijun stvari koje bi napisala a kad počnem pisat samo sjedim ko budala i pišem gluposti po običaju.
Sjetila sam se da vam moram reć kako me starci baš deprimiraju.Nekako me uvijek rastuže. Izgledaju tako jadni i nekako odvratni na prvi pogled,ali su u biti samo starci s malim penzijama,koji jedva preživljavaju(samo neki,barem oni koji mene deprimiraju).Ona glupa vlada na televiziji propovijeda kako će se graditi ovo i ono i ova cesta i ovaj most ko da novce seru ili dupe brišu s njima.Ali naravno kad su u pitanju starčeki koji nemaju ni za poštene gaće e onda su hrvati najveći siromasi.Naravno to se ne odnosi samo na te starce nego i na ostale ljude koji skapavaju od gladi ili traže neki posao da bi si mogli samo jednu kartonsku kutiju priuštiti.PI... VAM MATERINA VI U VLADI!!!!!!!!! Ja imam samo 15 godina i pametnija sam od vas budale jedne,zar nemate niti malo srca! Hrvatska je u dugovima zbog vas kretena tamo u vladi jer ne znate kako upravljati tim je..... novcem!!!!!!
Zar nitko ne vidi koliko nekim ljudima treba pomoć.Ja bi tako svima htjela pomoći ali ne mogu,ne znam kako,želim ali kad ja nešto kažem nekome svi se smiju,kažu da sam previše mlada da bi o tome razmišljala,a šta su oni previše stari da bi o tome mislili(nikad nije kasno, LJUDI,DOĐITE PAMETI ili barem pokušajte! Da ovo pročita netko iz vlade znam što bi rekli:“O pa vidite da je i sama rekla da ima 15 godina,nema ona pojma“ Možda ja nemam pojma ali bome ostatak Hrvatske ima!
Od silnih sranja ovdje umalo sam zaboravila reći da mi je u drugi petak rođendan,30.03. i tad ću vjerojatno napisati post!
Ako su vas se imalo dojmila moja sranja,slobodno ostavite komentar,nećete slomiti ruku!


Post je objavljen 24.03.2007. u 20:36 sati.