Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Nogometna groznica

Hrvatska i Izrael su u istoj kvalifikacionoj grupi za Europsko nogometno prvenstvo 2008. godine. Cujem da je tamo prava nogometna groznica pred danasnju utakmicu s Makedonijom, pa sam malo "otvorio oci" na ovdasnju atmosferu. Da groznica?! Nema rijeci koja bi mogla opisati "stanje nacije" pred vecerasnju utakmicu s Engleskom. Drzava je vec desetak dana spremna primiti sve engleske navijace, pa su avioni iz Londona slijetali u Tel Aviv i za vrijeme strajka u prosli ponedjeljak. Svaki navijac koji pri ulasku u pristanisnu zgradu "Ben Guriona" dobio je prigodni poklon, a tjedan dana piva se toci telaviskim setnicama.

..........

Prvi program izraelske televizije od jutros u gornjem lijevom kutu ima uru koja odbrojava unatrag do prvog sucevog zvizduka! Izravni prijenos je poceo prije dva sata, kada su se i otvorile kapije stadiona na Ramat Ganu koji ocekuje 45000 gledatelja.

..........

I trener Kastan je objavio sastav. Svi komentatori su iznenadjeni, jer najavljena ekipa je izuzetno napadacka, a Kastan je vec godinama poznat kao trener sa defenzivnom taktikom. Rekao je da je sve osim pobjede ili poraza neuspjeh. Neka mu se nebo smiluje, jer, cini se, nije svjestan protiv koga igra!

..........

Odoh pripremit slatkise i pice za predstavu!!!

Post je objavljen 24.03.2007. u 18:22 sati.