Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gespensterdivisionen

Marketing

Mile voli disko...

..tko je taj Mile uopće?? Molim vas recite mi!!


Idemo li? Pustite mi od Abbe: ''Take a chance on me'', i ja sretan. Ali ovih govnića i gandževine sa slike nećemo više.. ne ne uništavati mladi mozak i pobolijevati od raznoraznih posljedičnih bolesti, ili ''bolesti''.
''Hani ajm stil fri, tejk a čens on mi'', kad uto dolazi inspektor Marko Neprilika: ''Ajd' nedljet' dečki, a što vi tu rad'te? Aj' daj vad' te osobne!'' A neeee opet ista pilana. Najjače pitanje je ''što si po zanimanju?'' - Doktor jebote.. ehehehe.

I onda đir po gradu, obilazak mjesta gdje ima potencijala za zabavu... Hm, ponekad mi se čini da podsvjesno volim ispadati ridikul. -Ruke gore, ruke dolje, Majkl Džekson, MC Hammer- ''Kent tač dis''...
I onda kad se slučajno nađe neka osoba u trijeznom stanju koja stoji u kantunu sa časicom, onda samo promatra i čudi se. Vjerojatno se dvoumi bi li zvala policiju ili hitnu. A jebenti ja te ljude koji se neznaju zabaviti, nego samo stoje sa strane i smiju se onima što se zabavljaju (čitaj: glupiraju se). A kraj te osobe prolazi druga osoba prepijana sa časom punom pive, i onda zalije s pivom ovu osobu koja se smije. I onda se i ja nekad slatko nasmijem. Hehe..do jaja.

I onda kasnije, na kraju svega, putem kući, kad ti se već spava (ako si trijezan od umora, a ako si pijan od pića), vikneš na sav glas: ''Groovy baby, it's almost the weekend!'', i odmah se osjećaš bolje znajući da ako sutra sve to ne ponoviš, za 6 dana ćeš sigurno.

Pozdrav!

Post je objavljen 24.03.2007. u 13:16 sati.