Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triatlonac

Marketing

Jučer, danas, sutra

Jučer nisam stigao ništa napisati jer sam opet imao pretrpan dan obavezama pa ču stoga napisati za jučer, danas i ono kaj imam u planu za sutra. Od zanimljivijih stvari jučer je bio trening trčanja kojeg sam odradio navečer jer sam ujutro imao obaveze na faxu a poslijepodne sam bio na bazenu i u teretani. Plivanje je bila samo tehnika kojih 2,5km a u teretani smo na maksimalnoj snazi. Trčanje sam imao duge intervale na tempu malo ispod praga i to 15 min na tempu 3:26 kn/min sa 3 min lagano, pa 10min isti tempo sa 2min lagano i na kraju 5min tempo opet 3:26. Puls se glavnom kretao ispod 170 otk/min točnije 168otk/min. Trening je kao trebao biti ne baš težak ali meni se nije tako činilo kad sam trčao. Ukupno na kraju sa zagrijavanjem i rastrčavanjem skoro 16km. Doma sam došao oko pola 21h i odmah se bacio na spavanac.

Danas na „meniju“ liga i to za trening. Vrijeme koma, vlaga 1 000 000 a temperatura svega 4-5 stupnjeva. Cesta mokra što je najviše smetalo rolerima koji su zbog toga morali sporije voziti nego kad je cesta suha. Rezultat lošeg vremena je 40% manja posječenost lige nego prošlog vikenda. 20tak duatlonaca i 10tak rolera. Trening za danas je bio prvi km jako (3:01) pa 3km lagano (14:00) i zadnji opet jako (3:09). Skok na bicikli 5min jako, te zadnjih 5min teški prijenos. Drugo trčanje prvih 625m 1:56, 1250m lagano i zadnjih 625 1:58. Time je završila liga a mi smo imali još 5min bikea jako te se razvrtiti pola sata. Moram još pohvaliti malog Tomu koji je prvi km trčao 3:06 a Sale 3:11. To je kaj se dešavalo danas vezano za mene.

Za sutra u planu imamo jutarnje plivanje po rasporedu (9h), a poslije plivanja jurimo na Jarun jer se vozi prvenstvo grada Zagreba na kronometar, gdje sam ja prošle godine pobijedio u svojoj U23 kategoriji s vremenom 28:30 na tri kruga. „Mala“ izmjena u odnosu na prošlu godinu je ta što svi voze po krug manje nego prethodnih godina, tako početnici, kadeti, juniori i žene voze po 1 krug a svi ostali po 2. (barem mislim da i veterani voze 2) za nastup na utrci potrebno je biti član biciklističkog kluba i posjedovati licencu HBS-a. Ivan, Kiki, Tomo i Ja vozimo za BK Lokomotivu kao i prošle godine.

To je to kaj sam želio napisati, vidimo se sutra!

P.S. samo se nadam da bu vrijeme OK jer mi se ne da ugrožavati zdravlje zbog neke manje važne utrke…. i evo par zgodnih slikicathumbup

P.P.S skoro zaboravih nešto JAAAAAKO važno!!! Sutra naš Zvonac starta na prvoj utrci svjetskog kupa u Australskoj Moololabi. Prije 2 tjedna Zvonko je na ITU bodovnoj utrci osvojio odlično 6. mjesto pa se nadamo dobrom rezultatu i na ovoj utrci. Zvonko puno sreće, utreniran jesi samo pazi na odjelo. Svi smo uz tebe!!!!mah Mi Hrvati!hrvatska utrka je sutra u 5:30 po našem vremenu a možete ju pratiti uživo OVDJE!!!!
Image HostingImage Hosting
Image Hosting
Post je objavljen 24.03.2007. u 12:20 sati.