Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Tursko pitanje / 3. srpski ustanak

Tursko pitanje™

Otomansko Carstvo je opet IN!

Gusarski su planovi za osvajanjem svijeta naišli na prvu veliku prepreku…

Uspješno ratovasmo protiv većine europskih nacija, na kopnu i na vodi - oslobađajući grad za gradom i dovodeći do ekstaze ženu za ženkom. Objavismo rat rumenom medvjedu Rusiji i mnogoljudnom poganinu Kini, prijetismo super-tehnološkom otuđenom Japanu; uvijek prezrivo zaobilazivši Sloveniju…

A upravo sada, dok pišem ove retke, na nas marširaju miješane vojske čitave centralne Azije. Otomanski div se gordo ustao sa ćilima i uperio svoj strogi pogled prema Europi.
Sedam je puta crni azijski vuk zavijao pred vratima Europe – podno čvrstih zidina Beča, sedam je puta bio odbijen i osramoćen.

Agovanje

Danas mu ta ista Europa sama otvara vrata Beča – našeg glavnog grada i prijestolnice Svetog Rimskog Carstva Gusarske Narodnosti™, velikodušno ga pozivajući među uspavane ovce takozvane Europske Unije, anti-piratske vojno-trgovačke lige kojoj je namjera ujediniti Europu u borbi protiv gusara. Ono što ušminkane guzice iz Europskog parlamenta ne znaju jest da Turska ima druge planove.
Nažalost, Gusarski principi spavaju, dok djelatna i drska zabluda bdije i prosto harači svijetom...

Pješčani je crv Istoka mnogo bijesan nakon više stoljeća hibernacije i dozrijevanja, izlegavši se iz svoje opijumske kukuljice ljut i nadojen crnim mislima o osveti. Osveti u krvi.

Noćnik

A samo im mi - gusari (arrr!), stojimo na putu…



Turska je jedina država u svemiru u kojoj robovlasnički sustav nikada nije doživio kolaps i društvenu osudu. Brutalne i zapadnjacima nezamislive gladijatorske borbe drogiranih Kurda protiv divljih zvijeri nadaleko su poznate po svojoj nemarnosti prema ljudskom životu i muškim spolnim organima. U Turskoj 'ljudi' jedu pse, kopaju po smeću, smrde po vlazi i duhanu, piju zemlju i tjeraju se s devama. Krajnje barbarski ako mene pitate…

Četa

Turčini se odmalena uče vojnoj vještini – još kao fetuse ih poučavaju da se hrane majčinim unutarnjim organima kako bi stekli naviku racionaliziranja hrane u oskudnim uvjetima, a pri rađanju im je naređeno nasilno probiti što veći prolaz u maternici (a.k.a. pički) kako bi sami sebi omogućili povlačenje u slučaju nepovoljnih okolnosti napolju. Turcima ne trebaju babice, mađioničari ili liječnici – oni se porađaju sami - kad im Sultan tako naredi.
Čim izađu iz majčine utrobe, umjesto mliječne sise im se dade sablja, dječji top i kurdska trbušna plesačica.
Oni slabašni, s prasećim glavama te djeca ženskog okota bacaju se psima odmah po rođenju, a lijenima, razrokima, kršćanima i udovicama se odsijecaju glave, umataju u listove banane, suše i kasnije puše u vrijeme poslijepodnevne molitve. Svi se stanovnici velikih gradova svakodnevno vježbaju u izlijevanju kipućeg ulja s balkona na slučajne prolaznike i Židove, u slučaju stvarne opsade te kao lijek protiv dosade i orijentalnog fatalizma.
Turski dječaci-monstrumi povezanih očiju jašu pitone i sokole već s nepuna 3 mjeseca, a sposobni su ubiti čovjeka slonom na 1001 način - na udaljenosti sve do 50 kilometara, i to s jedva navršenih godinu dana. Sve navedeno ih čini najhrabrijom i najnemilosrdnijom vojnom silom koju suvremeni svijet poznaje.


Što više odgađamo djelovanje, Turska postaje sve jača, a mi sve slabiji. Situacija postaje sve beznadnijom.








Treći srpski ustanak™


Ideja trećeg srpskog ustanka nametnula nam se sama od sebe – poput stidne uši koja se prijemčivo hvata za stidnu vlas kakvog prljavog skitnice halapljivo grabeći svojim malim ogavnim nožicama u nepoznato tijekom pohlepne borbe na radostan život prepun parenja ili besmislenu smrt ispunjenu smrću. Yarrr!


Harač

Ukoliko se želimo suprotstaviti Istočnoj nemani moramo ih udariti ondje gdje ih najviše žeže u boli – u Srbiji!

Srbija! (je čuđenje u svijetu)
Ova predivna zemlja prostire se na površini od oko pedeset milijuna četvornih kilometara i broji 3 milijarde ljudi diljem univerzuma. Njezina prirodna bogatstva bogata su, a i ljudski kapital nije zanemariv (armija ove zemlje sadrži više vojnika nego što ima ukupnog stanovništva). Sve u svemu – Srbija je impresivna sila s (još uvijek) bolnim povijesnim uspomenama na krvave ratove protiv Sultanovih četa koje su u Europu samo dolazile i odlazile – kao da posjećuju kakovu prljavu kurvu, a ne najbolji kontinent na svijetu, kolijevku čovječanstva i rodno mjesto Isusa Krista.

Stoga ćemo mi gusari okupiti snažnu mornaricu opijenu čistim testosteronom i zaploviti prema Srbiji kamo ćemo u kakvom prikladnom klancu dočekati turske snage. Osmanlijsku ćemo prestupnicu iznenadno zaskočiti već negdje kod Novog Sada, kamo ćemo ih bez milosti poslati Alahu i nebeskim devama.
Nastavit ćemo hrabro - nizvodno prema ključu Europe - Beogradu i tamo dočekati ostatak turskog čopora. Razbit ćemo ih poput psećih pičaka kakve jesu, a potom sistematično slomiti sva turska uporišta u Smederevskom sandžaku te zaploviti Moravom na jug – prema Niš!
Kada zauzmemo Nišku tvrđavu i ondje se utaborimo, sv.Tomu Srbina ćemo proglasiti srpskim Despotom, a Niš proglasiti glavnim gradom nove despocije iz koje ćemo planirati konačno pokoravanje Turskog carstva.
Yarnijeva sestrična, ona dobra iz Novog Sada, može postati Tominom kraljicom novoosnovanog carstva ukoliko pristane na neobvezatni životinjski seks sa mnom. Platit ću joj cugu.

Kob

Primijetit će te kako je ovo mnogo (štono bi skeptici rekli - jebeno) jednostavan plan, a kladim se da će biti bit još jednostavniji i primamljiviji čim se napijemo večeras.
Turskom sam Sultanu (iliti 'predsjedniku' kako ga oni vole zvati) osobno na imejlao poruku sljedećeg sadržaja:'Objava rata turskom Sultanu'. Smatram to dovoljnim i nadam se da im je vođa države dovoljno obrazovan da to pročita.
(Ukoliko i sami imate nešto osobno protiv Turske ili njezinog Sultana, savjetujem Vam da ih kontaktirate na sljedećoj internet adresi - Nemojte ih poštediti Vaše srdžbe - nisu to zaslužili nakon 3 milenija opetovanih pustošenja ovih prostora!)

Turskarrr!






Cojonas Mandatores




Post je objavljen 23.03.2007. u 18:30 sati.