Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hocucokoladu

Marketing

bubana sam...pa imam vremena..

evo,kaj iverica nebu opet rekla da sam ljencina..,bum napisala nekaj...
da..
...............rofl
jako sam hepi-dobila sam z biologije 5!!!!!lud!! iz testa!!thumbup!!!!! sve tocno!!!!! weeee!!!!!!-usput,pozdravljam sve organele,tilakoide,stromu,granatilakoide,palzmodezmije,diktiosome,histone i nehistone,kromatide,nukleosome i supersolenoide!!! (i ispicavam se svima koje sam zaboravila-a ima ih oko 1500000000...hihi)...-za to sam se fakat potrudila da dobim vise od tri,..cak sam posle skole ostala par dana..da se ucim s moncicom (ljudi su nas cudno gledali u njamimeku i vindiji)..al isplatilo se...oba 2 smo dobile 5!

.bang..i tak...
nema nis novog...kod mene..eek(osim kaj idem na ritmiku opet!!! to je isto jako weeee!!!).i ...da ne pozabim,..-sori petrek,sasa i keti -radi subote...headbang
,jos bum pozdraviila sve ljudeke koji su uz mene bili sad u mahzadnje vreme..i sve iz E.A.S.T.-a,casni (eku,petreka,sasicu),opcenito razreda,mojeg petra zrinskog (D.J.) i kcer i dadilju,jureka, posebno keti (moju curu koju jako volim),tejija-isto curu-ubiti -zarucnicu z osnovne,mojeg tzv. naughtydecka bojana,njegovog zekija tobiasa,marija s kojim separty mogu lepo spominati,puknucusve fizikare,winkivericu s kojom idem do skole kad me sram haha,tinciku moju....i sve ostale.kiss..(koja isto puno volim,al ih se u ovom trenutku nisam mogla sjetiti..sori!)


...puss

Post je objavljen 23.03.2007. u 14:14 sati.