Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturalyblondie

Marketing

DIJETA

njamiNegdje sam pročitala ili načula da svaka žena barem jednom u svom životu ode na dijetu ili ako ništa pomisli na nju. Zapravo ne znam zašto su baš žene te oko kojih se može osjetiti miris te riječi negdje u blizini. Je li nam se dogodilo nešto toliko traumatično u životu što je ostavilo trajne posljedice na naše mentalno razmišljanje da više ne možemo zamisliti život bez toga ili nam je to bila sudbina (ako već nemamo pravo glasa, barem imamo pravo na dijetu smijeh) ili su nas muškarci toliko razočarali da smo se odlučile potpuno posvetiti sebi i svom odrazu u ogledalu.
Mislim, ako budem stala u traperice 36 barem me ne će moći nazvati "debela"! Bilo kako bilo, moram priznati da sam se i ja priključila tom klubu "hrabrih" (čitaj-očajnih).
Sve je zapravo počelo jednog dana iznenada, jer vjerujte mi, što je duže planirano, to će biti duže odgađano, kada sam shvatila kako želim , ali ono ozbiljno želim, za svoj 20 rođendan obući svoje bijele hlače, u koje by the way, pokušavam ponovno stati već 2 godine! U glavi su mi se bili prevrtjeli svi oni časopisi s masno otisnutim naslovima (da ih slučajno ne bih ne vidjela) kao npr: "Kako do ravnog trbuha za 7 dana", ili " Mediteranska dijeta je kao stvorena za vas" ili "UN dijeta - za samo 3 mj. do figure o kojoj ste do sada mogli samo sanjati (ili vidjeti na slici Jenifer Lopez). Da ti se zavrti u glavi od svih tih prvijenaca. Možda bi to sve trebalo staviti u jedan lonac i skuhat na lešo!smijeh
I odlučih se ja za ono provjereno - AKO NEMA GLADOVANJA, NEMA NI GUBLJENJA KILOGRAMA (savjet najdraže mame)
Prepoloviti prehranu - pravi recept - sve jedeš, a ipak skidaš kile!
Ma sve bi to bilo lako kad ne bi bilo onih usputnih kušnji. Pomisao na sladoled u zamrzivaču ili palačinke s nutelom za doručak ponekad je naprosto nepodnošljiva, zvuči poznato, zar ne??
Mislim da ću pričekati do sljedećeg proljeća, možda tada dobijem inspiraciju.
A možda me ipak potanku ova 2 jadna kilograma koja jedva čekaju da budu ponovno nadohranjena, a koje sam skinula pukom slučajnošću - zbog stresa pred dolazećim ispitima nisam imala potrebu išta staviti u usta!
KISS od BLONDIE.

Post je objavljen 23.03.2007. u 13:20 sati.