Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Happy Paws


Kako se priblizava dan polaska, mene umisto da vata nervoza pred putovanje u nepoznato, vata nervoza sta cu sa micijem 7 dana. Opcija da je sestra cuva je otpala od zadnjeg puta kad je sebi razrezala ruku dok je otvarala konzervu. Sestra, ne macka. Meni jos nije jasno sta je tu moj mici kriv sta je ona smotana...ali gostoprimstvo je zavrsilo zbog malo prolivene krvi. Aj dobro ostrila je i nokte na drvu zivota i sapicama kopala zemlju u pitaru..ali to sta je onda nogama isla po bijelom kaucu nije njena krivica. Ko to jos danas ima bijeli kauc??

U svakom slucaju, moju mici nema ko cuvat...ili su alergicni, ili imaju dicu, ili mali stan ili jednostavno ne vole macke...ah nije lako biti macka u danasnje doba. Nakon kraceg razmisljanja smislili smo da ce moja jadna mici morat u hotel. A hotela ima svakakvih....od onih koji nude setnju jednom dnevno...(jel samo mene ovo podsijetilo na zatvor??) do onih koji daju plazma tv, izbor DVDa po izboru (valjda mome??) i namjestaj po mjeri. Naravno na izboru su im Private suite ili VIP tretman uz pravu sitnicu od cijene, $50 po danu.
Hmmmm....7 njenih dana u hotelu doce me vise nego moj hotel na Copacabani, doduse nisam provijerila jeli mi hotel u Riu ima namjestaj po mjeri??






Post je objavljen 23.03.2007. u 01:18 sati.