,allboysmustdie.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allboysmustdie

Marketing

10 mantra za oporavak slomljena srca:cerek

1.PRESTANI ZBRAJATI SVOJE POGREŠKE:
prekid obično nije posljedica trnutnog hira,več niza razlićitosti s kojima se jedan ili oba partnera više nemogu nositi.stoga odustani od samooptuživanja.žalio se da si ujutro nepodnošljivo loše volje, da nenas organizirati kučanstvo i da ga tvoja pretjerana briga guši.ODLIČNO.poželi mi neka pronađe neku koja če zadovoljiti njegove kriterije i nipoštose ne mjenjaj.istina,nisi savršena,ali sigurno si shvatila koliko je savršenstvo dosadno.i nek' se zna,mojoj prekasno nesavršenoj prijateljici,baš iz ovih razloga,bivši se frajer pokušava vratiti.PREKASNO!

2.NE UBIJAJ SE U POJAM:
nakon prekida sjećanje nam često nalikuje ementaleru.pamtino samo ljepe stvari.ali taj isti koji je po mečavi trčao po tvoj omiljeni kolač,masirao ti stopala i posudio lovu da bi konačno otišla u veeciju,rugao se tvom odabiru knjiga i filmova,sumnjičio te za nemoral u prošlosti ii koristio svaku priliku daistakne koliko si glupa.dokaži da nije u pravu. idealizacija bivšeg je uobičajena,ali treba znati da se javlja zbog straha od nepoznatog. dopusti si da te budućnost ugodno iznenadi.

3.NISI JEDINA KOJOJ SE TO DOGODILO:
I baš dok proživljavaš najgoru ljubavnu depresiju, čini ti se da gradom hodaju samo sretni parovi, a životi prijatelja ili znanaca pršte od romantike. naravno ,to je potpuno iskrivljena slika. svi su prošli isto iskustvo i preživjeli.red je na tebi.uzmi od patnje ono najbolje.znalci kazu da nas ona briblizava sebi, budi kreativnost i oplemenjuje. jenifer aniston s razlogom je proglasena ženom godine 2005.

4.NE REAGIRAJ NAGLO:
Spremi oružje. vrijeme CalamityJane odavno je prošlo. ne zlostavljaj njegov automobil,poštanski i elektronski sandučić, izbriši iz mobitela njegov broj i nedolazi mu na vrata. budi dostojanstvena i nevidljiva. nije zgodno da mu prva pomisao pri ponovnom susretu bude:Pozor Pozor približava se luđakinja. sve se ubrzo sazna, a tvoji sadašnji postupci i budućem će partneru govoriti više od 1000 riječi opravdanja.

5.S TOBOM JE SVE UREDU:
različiti interesi, očekivanja,dosada,stavovi o seksu,lopa kombinacija......sve su to razlozi zbog kojih se veze prekidaju.Glavu gore!netržiš nemoguće,jednostavno još nije naišao onaj pravi.prikupljena iskustva pomoći će ti da ga pronađeš i, još važnije,prepoznaš.

6.RAZGOVARAJ S PRIJATELJIMA:
oni su,naravno,sastavni dio terapije.pomažu nam da prekinemo zadnje spone s bivšim i ponovo otkrijemo ljepotu života.ipak, i njh treba povremeno pustiti da se odmore.neka razmišljanja i pojedinosti vase veze uistinu nitko netreba saznati. prijatelji su i bez toga sretni što si ga se rijesila. ionako im nikada nije bio pretjerano simpatičan.

7.DAJ SI VREMENA:
neki ljudi neznaju biti sami i kao muhe bez glave uljeću iz veze u vezu.neuči uživati u samoći.užitak je gospodariti svojim vremenom.

8.BUDI ISKRENA PREMA SEBI:
život je rijetko kad obojen u crno ili bijelo. niti je on najveći gad niti si ti svetica. ogovaraš li ga svima koji te žele slušati,najviše govoriš o sebi.uostalom,što si radila s takvim čovjekom i zašto sad patiš?iz propalih veza neučimo samo kakav on ne smije biti, već i što treba mjenjati u svom ponašanju. u tebi se kriju kvalitete o kojima nisi ni sanjal.neka konačno isplivaju na površinu.

9.NEČEŠ OSTATI SAMA:
svijet je pun slobodnih dečkiju.vjerojatnost je da češ već sutra upoznati novu ljubav veća je od mogućnosti da češ ostati sama.a i da nije tako samoća je zdravija i zanimljivija od veze koja je odavno umrla. život je predragocijen da bismo ga tako jeftino prodavali.

10.NIJE VAŽNO HOĆE LI IKADA SHVATITI ŠTO JE IZGUBIO:
ozdravljenje je na vidiku.prestao je biti tvoja prva i zadnja misao. sa zanimanjem pratiš događanja u tuđim životima.odvažila si se na izlazak i, začudo,odlično provela.BRAVO!još samo prestani uživati u inat njemu i pokretačku snagu pronađi u sebi.jednog češ dana, baš kao žena s početka priče, možda potražiti i njegovu pomoč.onako prijateljski,bez sumnjivih primisli,čista obraza i srca.





Post je objavljen 23.03.2007. u 00:01 sati.