Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Gluposti na kvadrat

Živi sam oksimoron.
To mi je dao do znanja kolega iz razreda.
Smijeh.
Naime, ako se njega pita -ja sam osoba čije se osobine međusobno suprotstavljaju. Tako me opisao kao užasno hladnu (ne, nije mislio na moje ruke ;-), a opet nevjerojatno romantičnu. Naveo je i moj strah od vađenja krvi, ali i sposobnost da kažem svakome sve što mislim (hm.. da.. dobro.. ja to mogu, ja to mogu =) Tvrdi i da sam jedan dan najgora kuja, a drugi divna osoba.
I da me oni vole. (?!)
I da definitivno trebam rješiti problem PMS-a.
Ja ne padam pod utjecaj PMS-a.
Nikada. Točka. Nema rasprave. Nikakve.
(ako ikada priznam poricat ću svoje poricanje =) -čujte, lako ja "editiram" ovaj post =)

Pišući o sebi (oh, ne daj Bože da umišljena Ivekica -bwhahahahaa.. piše o nekom/nečem drugom =) sjetila sam se zadatka dobivenog od frendice; napisati nekoliko stvari koje većina ne zna o meni..
Nakon kratkog razmišljanja odlučila sam pisati stvari koje bi mi prve pale na pamet..
1. Bojim se pauka. Jako.Točka.
2. Obožavam kokos. Sve što ima okus, miris, oookus kokosa.. rafaelo.. mmm..
3.Luda sam i za plišanim igračkama. Soba mi ih je puna (ok, svakim danom sve manje s obzirom na moje nećake =) S najdražima čak i dijelim krevet =)
4. NIkada nisam gledala "pravi" porno film. Naime, erotske filmove prikazivane na RTL-u (koje niste mogli izbjeći čak ni u Paradisu) u to ne ubrajam. Moji su mi se smijali. Jako. Ajd sad i vi. Ajde. Usudite se. =)
5. Kao i većina žena "slaba" sam na šminku, cipele, torbe i torbice, parfeme i nakit -naravno. Mislim, dobro se ja osjećam i u trenirci, bez šminke i ikakvih modnih dodataka. Takvu me se sve ćešće viđa s obzirom na večernje trčanje s koleginjicama i teretanu, ples... Ivekica je napokon počela "radit" na sebi.
S druge strane, ne može mi se dogoditi da nemam odgovarajuću torbu, remen, nakit ili (ne daj Bože) lak za nokte =))) u trenutku kad to želim imati. U suprotnom moja Irena mora slušati moje barem pol-satno jadikovanje oko toga kako ja nemam šta za obuć i kako mi je trenutno nezamjenjiva baš ta moja crna torbica koja je -gle čuda- posuđena trećoj osobi!
=)
Ma dobro, nisam tako strašna. To su samo gore navedeni trenuci PMS-a. Ne, ja to nisam upravo priznala =)
6. NIkad nisam prevarila dečka. Ozbiljno. Čak sam ostavila jednog nakon gotovo dvije godine zbog zanimljive potencijalne aferice na moru. Smješno je to što je to bila situacija u kojoj sam to mogla napraviti, a da on nikad ne sazna. Ali ne. Ja to ne mogu.. (osim kad bih se baš išla inatiti, ali to ne želim, to onda ne bih bila ja).
7. Imam bolesnu naviku; pranje kose.. Pa dobro, šta je tu bolesno? Naime, ja ju perem svako jutro. Obavezno. Bez obzira na to u koliko se sati dižem -dignut ću se sat vremena ranije i tada slijedi tuširanje i -pranje kose.
Bez toga ne funkcioniram. Čudakinja =)
8. Obožavam kroasane iz LOK-IN-a. tj. nema mi većeg užitka nego umjesto na prvom satu sjedit i preudobnim separeima, uz nescaffe i kroasaaan.. mmm...
9. Nescaffe IRISH =)

Umorna sam.. idem pavati.. nastaviti ću.. jednom..
:-*


Post je objavljen 22.03.2007. u 22:31 sati.