Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakao91

Marketing

detalji..

e danas sam mislila dati jedan mali opis sebe..smijehdead
pocet cu sa horoskopom.. nasla sam jedan opis djevica koji je prilicno istinit za mene.. naravno neke stvari koje me ne opisuju cu izbaciti..
Preciznost, strpljivost i smisao za detalje osobine su kojima se odlikuju Djevice. Ako ste pravi predstavnik znaka, možete se pohvaliti savjesnošću i odgovornošću. Katkad ste šutljivi.Pomalo ste sramežljivi u društvu nepoznatih osoba, no u društvu bliskih ljudi potpuno ste opušteni i tek tada do izražaja dolazi vaša duhovitost.. Pravi ste perfekcionist koji ne dijeli olako komplimente i često kritizira druge (prava istina..heh) . Volite samoću. Vaš je stil odijevanja vrlo suptilan, pomalo samozatajan, ali pomnjivo usklađen i obogaćen zanimljivim detaljima (jos radim na tome!). Kad je riječ o novcu i zaradi, volite ići na sigurno. Sposobni ste pametno raspolagati i oskudnim iznosima na računu i pritom ipak imati sve što vam treba. Smisao za detalje čini vas osobom koja bi se izvrsno snašla kao antropolog, forenzičar, detektiv ili tajni agent (istina!!)
ee sada jedan malo drugaciji horoskop..rodena sam i u znaku vinove loze..lol
Čine se hladnima, ali su u biti nježne duše koje su vrlo romantične, samokritične i ranjive. Imaju oko za detalje i istančan ukus za lijepo. Obožavaju kazalište (filmovi) i glazbu.. Imaju dobar smisao za humor, a drugi ih često mogu povrijediti zbog nedovoljno takta. Oni su instinktivni organizatori i nije ih dobro podcjenjivati.
jos neke moje stvari koje nisu iz teksta..
imam srece..greedy u nekim stvarima.. u osnovnoj sam imala brdo srece.. sad u srednjoj ne bas..
znam nekada spustiti covjeku i ostaviti ga bez rijeci.. ali to samo ljudima koje dobro poznajem.. jer moram skupiti materijala (kako ja kazem) s kojim cu ih "unistiti" hehemouthwashcool
rijetko me kad mozete vidjeti da placem.. najcesce placem zbog nekih emotivnih razloga (kad gledam filmove).. nononikad zbog boli (fizicke)..
istina je da izgledam "hladno" npr. kad se netko rasplace..nisam ja bas za tjesenje ljudi..lud
uuu kad sam zivcana bolje vam je da bjezite od menenamcor.. vicem na ljude i vrijedam ih.. popizdim skroz na skroz!!!burninmadmad

e sad bi bilo dosta.. sad cu vam napisati svoj TOP 10rofl
1. Nickelback- Fly Awaysmijeh
2. 3 doors down- Let Me Go
3. Nickelback- Saving Me
4. Meat Loaf- It´s all coming back to me now
5. Prljavo Kazalište- Iz nekih starih razloga
6. Nelly- Fly Away
7. Santana- Just To Feel Better
8. Africanism All Stars- Summer Moon
9. Prljavo Kazalište- Korak po Korak
10. Toni Braxton- Unbreak My Heart

naravno ima tu jos puuno pjesma.. ovo su mi neke od najboljih i neke koje sam sad vratila na svoju listu!!!

NADAM SE DA STE USPJELI SVE PROCITATI!!!!!
ajde bok i puno mi jedite!!!
njamismijehmah

Post je objavljen 22.03.2007. u 20:59 sati.