Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misskristina

Marketing

I eto kaj postanu 'kraljice velikih odmora'

Fakat ne razumijem. Ne. Stvarno niš. Zakaj škola mora biti PREPUNA glupo-retardiranih ljudi? Gledaj. Ovako: postoji Slučaj broj 1. i Slučaj broj 2. Slučaj broj jedan je kad u školi vlada anarhija i svako svakoga mrzi i oće mu podvalit. E. A moja mutava škola jadna podnosi slučaj broj dva. A to je kad u njoj 'vladaju' sise i guzice. Da pojasnim; nisi niko i ništ kad nemaš bar jedno od tog dvoje. A da ne spominjem kad imaš oboje. Onda se svi petljaju oko te JADNE djevojčice ko majmuni oko banane. JADNA onda ne shvaća da je 'vole' sam zbog brda i dolina na tijelu pa se prepušta. Tak ju svak počinje dirati i gurati joj prste u šupak kad ko poželi. Iz JADNE se djevojčice počinje razvijati kurvičica. Dalje, kad počne odrastati, negdje s 14, 15 godina, u srednjoj počinju afere. E tad JADNA više nije jadna te postaje najpopularnija u školi. Naravno, sam zbog tog kaj će ona jedina davat svima, pa čak i profesorima. Tad se iz kurvičice preobrazi u kurvicu. Daljnja sudbina; drugima pukne film. Niko je više neće jer su se svi mogući zasitili i vidjeli sve dlake na tijelu. Više im djevojka nije zanimljiva. Ostaje sama. Ono glavno; odlazi iz škole te počinje živjeti od kurvanja. Nije ju sram jer se već navikla. Živi bijedan život a ni to joj više neće pomoći. Neće imat obitelj, kad ostarit će i neće imat mušterija te će vjerovatno živjet na ulici i napokon se sjetiti što ju je dovelo do te sudbine. Sjećat će se kak se samo blesavo smješkala dok su je drugi drpali. Kajat će se i umrijeti dok je se nitko ne bude sjećao. POANTA OVE PRIČE JE: svaka škola ima jednu cicatu i guzatu. No curke ne brinite; nemaju one svoj život neg postaju ono što postanu one koje se preseravaju pod velikim odmorom.


Joj a zakaj me sad Mrva dok pišem ovo pametno mudrovanje MORA grebati?!? Pustila sam ga malo da se šeće po podu. No to njemu nije dost neg se MORA penjati na moju nažalost bosu nogu a pritom upotrebljaaaaaaaaaaaaa... ...vaaaaatiiiiiiii eekeekeek(MRVA!!! PRESTANI!!!) kandže!!! Al je on ipak moja mucica pa mu sve oprostim. Sam tren.
...
Evo. Ja sam ga malo pomazila i vratila ga u akvarij. Al gospodin bi još! Ma nemoj. Noga mi je sva zgrebana. Ljudi će na ljeto kad bum nosila japanke misliti da sam žrtva divlje mačke. Za 'običnu' kornjaču niko ne bi povjerovo. Ja bar mislim.


Post je objavljen 22.03.2007. u 19:22 sati.