Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justoneangel

Marketing

19:37 Komentar

Bok! Hvala na prijedlozima i komentarima i suosjećanjuwavewavewave. Sada možda ste primjetili komentar koji je ostavio NETKOblablablabla. I, uglavnom vrijeđa i mene i moje prijateljeburninmadburninmadburninmadburninmadburninmad. Zato sam odlučila napisati ovaj post.
1. kada izađem vani ja i Ćaće se ne cmakamobangbangbang!!!!!!!! Mi smo prijateljice i NIŠTA VIŠEsmijehsmijehsmijeh!!!!!!!!!!! Nismo lezbijke, naprotiv, obje volimo dečkeroflroflroflrofl! I, nema nikakve sumnje u to!
2. Dućy NIJE KRETENheadbangheadbangheadbang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On je odličan prijatelj, nikog ne iskorištava i lik je jednostavno CARsmijeh! i, da ti nije više palo na pamet vrijeđati ga!
3. ja i Borovac NISMO ZAJEDNOpuknucupuknucupuknucupuknucupuknucupuknucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I, kada me on zagrli to je čista za*******japartypartyparty. Borovac je meni samo prijatelj i ti zagrljaji su samo prijateljskismijehsmijeh! On je lik koji se voli za******ti i to je sve!
Tko god da jesi, nadam se da si shvatio. I, ako imaš nešto protiv mene RECI MI TO U LICE! Ili prihvati činjenicu da si kukavica! Btw. ako još jednom uvrijediš ikog od mojih prijateljapuknucupuknucupuknucupuknucupuknucupuknucu osobno ću te naći, a tada ti ni Bog neće pomoći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svim mojim prijateljima i blogerima veeeeeeeelika pusakiss!
p.s. blogeri ispričavam se zbog prostih riječi i prijetnji, ali više nisam mogla izdržati!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 22.03.2007. u 19:32 sati.