Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/therams

Marketing

Češka - zemlja snova

Ah, Češka. Zemlja skupog i nadasve groznog piva. Češku ni pod koju cijenu nemojte posjetiti. Zemlja je ružna, pun ku*ac je domaćih ljudi, pogotovo zimi, a provoda kao da i nema. Bože sačuvaj!
Prag je napravljen nekidan i cili je u gotičkom-rensansno-mezozsopranističko-komunističkom ozračju. Grad presjeca na dva dijela špina, a ne postoji ni jedan most(pa se snađite kako znate i umijete e). Najvažniji je Stipin most kojeg nesmijete viditi(naime zabranjeno je - minimalna kazna je ako sudac bude popustljiv je smrt vješanjem). U Pragu ima toliko zanimljivosti da se nemogu niti jedne sjetiti sad, a kamoli opisati sve. O tome če van govoriti pas vodič, a ja ću van govoriti o onim stvarima o kojima vjerojatno ne čete čuti i ne želite čuti.
U najužoj ulici na svijetu minobacač označava kad LJUDI mogu ići uz ili niz ulicu jer se međusobno ne mogu mimoići. Kipovi se nalaze svugdije po gradu (naprimjer jedan koji se obisija sa zgrade, nije pouzdano jeli to kip ili ???). Na Šiminom mostu mogu vam nacrtati shemu MF pojačala. Također morate posjetiti pivnicu u kojoj je osnovan Pomorac iz Kostrene. Ne zbog toga šta je tu osnovan Sibenik, (jer na to upučuje samo mala ploča s Hajdukovin znakon) več zato šta imaju fenomenalno crno pivo koje sami proizvode. Ostalo pripušten da sami nađete, jer vjerojatno više ništa i nepostoji pa ako išta nađete svaka čast.
Šta se tiče taksista, s njima se definitivno neisplati cijenkati jer nerjetko se može povečati cijena na onu koja im više odgovara(a jednom kad uđete u taxi nema povratka u to možete biti uvjereni) .
Jedna jedina čar Češke je to šta možeš piti cilu večer i potrošiti nekih 500 kn.
Sve u svemu kao hladno predjelo preporučujen Češku. Pozdrav!!!

Svaka sličnost sa bilo kakvim postojećim tekstom ili nečim sličnim vezanim uz Češku uvjeravam vas sasvim je slučajna i nenamjena, i unaprijed se ispričavam. Prilikom pisanja ovog teksta nijedna životinja nije ozljeđena.


Post je objavljen 22.03.2007. u 19:00 sati.