Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

USNE TVOJE SLAĐE SU OD VINA.....

Cili dan je padala kiša. Izgleda da se nismo škapulali, šta se vrimena tiće. Da razbijemo monotoniju sivog kišnog dana....





Moran priznat, bilo me teško nagovorit da počnen pisat. Vjerovatno da nisan bila u nikoj stvari ne bi tako skoro ni počela. A baš me je ovo moje škrabanje nekako škapulalo malo brže iz depresivnih misli o tsunamiju, tornadu.... BRODE, FALA.
Priznajen da san počela guštat i sve mi brže ide ovo moje bockanje i stavljanje sličica. Čak više ne gledan u šalabahter. E i nemojte se smijat, ipak smo mi ljudi u nekakvin pristojnin godinan. A još da mi je računalo samo za sebe. Ovako kad ja sidnen počne... Mamaaa, skidaj se....??? ( Neću, zima mi je!!!).......Mamaaa, triba mi lektira ( ili možda MSN???)......Mama, pržin......Ajde mala lipo u kužinu frigaj fritule!
Ali još uvik mi je puno lakše nabacit neki vrckavi komentar nego smislit šta napisat. Pogotovo kad je konkurencija tako jaka. U biti ne smatran nikoga konkurencijon, pišen za svoju dušu. Ko želi nek čita , ko ne želi,a opet dobro. Pisanje mi malo teže pada, ali šta se fotografije tiče, došla san na svoje. Di god da krenen digitalac je sa mnom. Iman doma brdo slika, šta razviijenih, šta pohranjenih na CD-ovima. Tako, ako ne bude teksta, bit će slike.





Ne sa daljih destinacija, to ćemo kad se Pomorac vrati. Ali onih bližih, iz Trogira i okolice svakako.

Post je objavljen 22.03.2007. u 17:03 sati.