Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

„ROMEO I JULIJA“

PREMIJERA PRVE AMATERSKE PREDSTAVE POLAZNIKA Plesnog Centra Tala

ROMEO I JULIJA, prva predstava amaterskog kazališta Plesnog Centra Tala u koreografiji Anje Šehić bit će premijerno izvedena u ponedjeljak 26. ožujka u 20 sati u Kazalištu TREŠNJA, Mošćenička 1.


S ciljem edukacije novih generacija profesionalnih plesača te popularizacije suvremenog plesa kod djece, mladeži i odraslih, PLESNI CENTAR TALA od sada producira i amaterske plesne predstave. Prva takva produkcija je predstava „Romeo i Julija“ koreografkinje Anje Šehić. Predstavu izvode polaznici plesne škole; Petra Hajduk, Marin Lemić, Mirela Škiljo, Marija Matković, Petra Milojković i Ida Jolić, zajedno s pedagozima Martinom Kolegom i Alenom Sesartićem.

Klasična ljubavna priča smještena je u današnje vrijeme, u ambijent zagrebačkih ulica. Dva plesna svijeta sukobljavaju se zbog različitih vrijednosti kojima su odani. Romeo je HIP-HOP predstavnik, a Julija JAZZ DANCE plesačica. Naravno, ljubav sve nadvlada, a posvađane skupine udružuju se u stvaranju novih plesnih izričaja.

Predstava je namijenjena djeci i mladima od 7-18 godina, a pretpremijerno je izvedena 12. veljače, 2007. godine.
Pružajući podršku ovoj i sličnim produkcijama, Kazalište TRESNJA pridružuje se akciji promicanja plesne kulture i približavanja suvremenog plesa najmlađim generacijama te najavljuje plesne večeri koje će naći na programu već od travnja ove godine. Predstava OUT OF SERVICE Plesnog Centra Tala biti će izvedena 18. i 19. travnja u 20 sati.







Post je objavljen 22.03.2007. u 16:10 sati.