Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

BUCKSI(25-42): Bogut & Villanueva na godišnji, Markota na posao...KOBE24: @ MEMPHIS


SKRIVENA KAMERA NA DIVCU


Vlade Divac za neovisno Kosovo


Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac bio je žrtva skrivene kamere u kojoj mu je podvaljena naslovna strana "Kurira" na kojoj piše da se zalaže za nezavisnost Kosova.

Image Hosted by ImageShack.us
Skrivenu kameru za Divca organizirala je ekipa "Nemoguće misije" i beogradskog dnevnika „Kurir“, a malo su pripomogli i njegovi prijatelji Predrag Danilović i Duško Vujošević.

Redakcija "Kurira" je za tu priliku specijalno štampala primjerak lista, u kojem su na naslovnoj i posljednjoj strani objavljene fotografije na kojima košarkaška legenda nosi odijelo sa grbom OVK, a u ruci albanski dres. Sve uz naslove "Divac zakucao Srbiju" i "Divac podržao nezavisno Kosovo", prenosi u ponedeljak „Kurir“.

Elem, Danilović je u subotu uvečer pozvao Divca da se nađu u kafiću "Blu vejv", kako bi se posavjetovali u vezi sa zajedničkim poslom. I dok su njih dvojica razgovarali, trener Partizana Duško Vujošević, koji je sve vrijeme bio u kombiju "Nemoguće misije", pozvao je telefonom Danilovića i ispričao mu kako se na naslovnoj strani Kurira nalazi Vladina slika, na odijelu nosi grb OVK, a sve prati tekst u kojem podržava samostalnost Kosova.

„Izašao je tekst u Kuriru sa naslovom "Divac zakucao Srbiju", izjavioje Danilović Divcu i, dok dok mu je prepričavao, Divac je nazvao jednog novinara da provjeri da li je to točno, a ovaj mu je odgovorio da nema pojma o čemu se radi.


NAJBOLJE NOĆAŠNJE AKCIJE (22/03/07): na broju 10 donedavni Šveđin suigrač iz Tulse, Alan Anderson..

Iznenađenje tek sljedi kada se pojavi kolporter. Divac čita tekst i ne može da vjeruje. „Pa ovo nije točno, ne mogu da vjerujem. Treba otići u Kurir i tamo im baciti bombu“, kuka Divac i telefonira prijateljima da kupe novine. Ubrzo mu "slučajno" prilaze momci sa susjednog stola, kaskaderi "Nemoguće misije", i počinju da ga prozivaju.

„Voljeli smo te, bio si nam idol, a pogledaj sada, prodao si nas“, urlaju na sav glas, a Divac iznerviran počinje da se pravda i situacija postaje neugodna, pa mora da reagira i menadžer kluba i izbaci momke, koji nastavljaju sa zadatkom van kafića.

Momci koji su ga maloprije prozivali sprejem šaraju Danilovićev džip i polivaju ga benzinom. Šokiran ovom situacijom, Divac pokušava da smiri momke, jedan od njih vadi pištolj, ali i Danilović je naoružan i "ubija" kaskadera.

Tada istrčavaju momci iz ekipe "Nemoguća misija", kao i nasmijani Dule Vujošević, i Divac, koji je te večeri mjenjao boju lica od zelene do crne, mogao je odahnuti, ali dugo nakon toga nije mogao da se nasmije.


NAJBOLJIH 10 AKCIJA XX TJEDNA 2006/07..

Jedan od suvlasnika "Nemoguće misije“ Predrag Marković izjavio je da će epizoda sa Divcem biti emitirana 18. marta, kao prva u novom serijalu ove emisije.

MONDO



Post je objavljen 22.03.2007. u 07:25 sati.