Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andreyhepburn

Marketing

REQUIEM FOR A DREAM

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

one of my personal favourites. pogledano prije dve,tri godine prvi put, otada, previse puta.
pakao droge. imamo 4 lika uhvacena u mrezu droge i svi zavrse kobno.
sara goldfarb(ellen burstyn)
- 50. 60 godisnja gospoda koja gleda previse televizije, te zaludena idejom da ako skine kile moze nastupiti, pocinje djetu koja slucajno ukljucuje samo malene rasene tabletice aka speed. zavrsi u bolnici na elektrosokovima i zatim u ludnici.
harry goldfarb(jared leto)
- tipicni junki, koji cini apsolutno sve za drogu,pa cak i proda vlastitu djevojku. presladak. ali koma. inace, par puta u filmu proda majcin televizor kako bi kupio drogu (ona ga u jednom djelu zaveze lancima, pa je nosio tv sa stolicem na otkup. otkupljivaca glumi ponovo mili mark margolis..uf sta volim oz). pred kraj filma se bode u rupu velicine nokta, koja izgleda kao golemi krater, te naravno nakon toga mora na operaciju kojom ostaje bez te ruke.
marion silver(jennifer connelly)
- harryeva lijepa djevojka koja se bavi dizajniranjem odjece. otac i majka su joj imucni,pa si moye pris`ustiti drogiranje.ali dodje do kriye kada harry i tyrone otputuju pa se prodala prvo svom psihijatru,a zatim big timu (kieth david) te se poseksala s nekom zenom...sam...strasno
tyrone c love (marlon wayans)
- on je meni jos najbolji lik. ima neka lijepa scena seksa njega i njegove tete. ugl... junki, isto ko i harry, poynaju se dugo,ali dok su isli po drogu copila ih je murja i on zavrsi u zatvoru.

muzika / besprijekorna

Post je objavljen 09.03.2007. u 08:54 sati.